Izvor: RTS, 21.Feb.2022, 00:29

Radonjić: Kontrolisali smo meč, zadovoljan sam

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je njegova ekipa potpuno zasluženo došla do pobede nad Partizanom i odbrane trofeja u Kupu Koraća.
Zvezda je ubedljivo savladala "večitog rivala" i osvojila osmi pehar Kupa Koraća u klupskoj istoriji.

"Odigrali smo jako dobar meč, uspeli smo da budemo u oba pravca kvalitetni, gradili smo rezultat, napravili prednost i kontrolisali situaciju na terenu", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Radonjić nakon meča.
Trener Zvezde rekao je da je zadovoljan partijom svojih igrača. 
"Mislim da smo odigrali dobar turnir i zadovoljan sam kako smo izgledali i kako smo odbranili titulu. Došli smo da odigramo dobro ovde i to smo uradili. Sutra razmišljamo o novim obavezama", zaključio je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADONJIĆ POSLE ODBRANE TROFEJA U KUPU KORAĆA: Odigrali smo dobar turnir

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022

Crvena zvezda ubedljivo savladala Partizan...Košarkaši Crvene zvezde odbranili su trofej i osmi put osvojili Kup Radivoja Koraća pošto su savladali Partizan 85:68. Iako se očekivala mnogo neizvesnija utakmica sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, a trener Cfvene zvezde Dejan Radonjić bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.