ČOVIĆ ODUŠEVLJEN POSLE TROFEJA: Ovo je nagrada za dobar i naporan rad, nije bitno ko je na klupi rivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 19:23

ČOVIĆ ODUŠEVLJEN POSLE TROFEJA: Ovo je nagrada za dobar i naporan rad, nije bitno ko je na klupi rivala

Klub sa Malog Kalemegdana briljirao u Nišu.

Predsednik Crvene zvezde dan nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća komentarisao je za "Telegraf sport" sva dešavanja u Nišu

- Kako da ne budem zadovoljan? Odigrali smo izvanredno ceo turnir i to nakon perioda ozbiljnih iskušenja sa kovidom, povredama… Ovaj tim je tek počeo da trenira i radi zajedno nakon korone koja nas je pogodila sa početkom Nove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine. Posebno sam zadovoljan zbog ponašanja i držanja svih ljudi u klubu počev od igrača i stručnog štaba u danima pred Kup u kojima nije bilo lako zbog konstantnih napada pojedinaca, valjda sa ciljem da se napravi pritisak klubu, ali i oko celog turnira u Nišu - počeo je Čović.

Upitan da li mu je ovo najdraži trofej u Kupu, s obzirom da je na njemu učestvovao i Željko Obradović, prvi čovek crveno-belih je odgovorio:

- Svaki je važan na svoj način. Prvi u Kragujevcu kao što ste naveli, ovaj poslednji je osvojen nakon možda najubedljivije igre, ko god da je na klupi našeg rivala, to je klub koji ima svoje ambicije i nikada nije lako doći do pobede u takvim mečevima. Međutim, vratio bi se vratio na onaj u Novom Sadu koji je zaista predstavljao podvig bez pola tima, sa trojicom juniora. Da nije Duop Rit dobio negativan test tog popodneva pred put u Novi Sad mi ne bi otišli na završnicu Kupa jer ne bi imali dovoljan broj igrača! Taj je trofej vrlo specifičan i osvojen u zaista teškim vremenima… Trofeji su nagrada za dobar i naporan rad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.