Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2021, 16:28

Radnik nastavio da niže pobede

Ekipa iz Surdulice slavila je na gostovanju u Inđiji u okviru 26. kola Superlige Srbije

Fudbaleri Radnika nastavili su sa sjajnim rezultatima u prolećnom delu sezone. Od početka drugog dela pretrpeli su poraz samo od Partizana, a četvrtu pobedu u sedam utakmica upisali su na gostovanju u Inđiji (0:1). Boljom formom mogu da se pohvale samo Crvena zvezda, Partizan i Čukarički u ovom trenutku.

Posle 12. pobede u sezoni, ekipa iz Surdulice sedi na šesto mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na tabeli, 15 bodova iznad opasne zone i devet ispod četvrtoplasirane Vojvodina, koja se nalazi na poslednoj poziciji za plasman u Konferencijsku ligu. Inđija je posle 17. poraza u sezoni i petog vezanog neuspeha (četiri poraza i remi) druga ispod crte sa 18 bodova manje od današnjeg rivala. Sjajna sezona za pulene Slavoljuba Đorđevića, koji u svojoj prvoj sezoni na klupi Radnika pokazuje da je pred njim lepa budućnost u trenerskom poslu.

Najbolji strelac ekipe, ali i čitavog prvenstva, Milan Makarić (17 golova), nije uspeo na današnjem gostovanju da popravi svoj golgeterski saldo. Odluka je u Inđiji pala u samoj završnici, a pogodak vredan tri boda postigao je 29-godišnji vezista Surduličana Nemanja Subotić.

Utakmica je bila prilično izjednačena, golman domaće ekipe Jovičić i njegov kolega sa suprotnog kraja terena su imali pune ruke posla, pa su upisali po pet intervencija. Posed je bio gotovo izjednačen, za nijansu su igrači Inđije duže držali loptu u nogama (52 odsto vremena), bili su i nešto opasniji od rivala, ali nisu uspeli da zatresu mrežu Radnika. Završni udarac ponovo je nedostajao pulenima Dejana Čelara, koji su ove sezone upisali svega 19 golova na 26 nastupa u prvenstvu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SUPERLIGA - 26. KOLO

Subota

Inđija - Radnik 0:1 (0:0)

/Subotić 85/

Mačva - Proleter (u toku)

Metalac - Voždovac (u toku)

Novi Pazar - Spartak Subotica (u toku)

Radnički Niš - TSC (u toku)

Vojvodina - Javor (u toku)

17.05: (10,0) Rad (5,50) Partizan (1,30)

19.15: (1,30) Crvena zvezda (5,20) Čukarički (11,0)

Nedelja

16.00: (2,70) OFK Bačka (3,05) Mladost (2,80)

18.05: (2,15) Zlatibor (3,10) Napredak (3,80)

*** Kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.