Izvor: RTS, 07.Mar.2021, 00:05

Nestvarna asistencija Mesija, debitantski gol tinejdžera i pobeda Barse u Pamploni

Fudbaleri Barselone kompletirali su sjajnu sedmicu za klub i pobedili Osasunu u poslednjoj subotnjoj utakmici 26. kola La Lige. Barselona je na gostovanju u Pamploni bila bolja od Osasune i tako ostvarila četvrti uzastopni trijumf bez primljenog pogotka.
Katalonci su stigli do 56 bodova, dva manje od prvoplasiranog Atletiko Madrida, ali i uz dve utakmice više.

"Blaugrana" će u nedelju navijati za velikog rivala Real, koji u gradskom derbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gostuje baš kod Atletika, u nameri da dodatno smanji zaostatak za vodećim "jorgandžijama".
Ekipa Ronalda Kumana nije blistala, ponovo je golman Mark-Andre Ter Stegen morao da ih "čupa" u nekoliko navrata, ali je još jednom Lionel Mesi bio pravi kada je bilo potrebno.
U 30. minutu je nestvarno asistirao Đordiju Albi koji je doneo prednost gostima, tako što je "provukao" dodavanje kroz čak osam protivničkih igrača.
Levi bek Barse je zakucao loptu pod prečku i najavio trijumf, koji je u finišu susreta potvrdio mladi Alaiš Moriba, prvim pogotkom u seniorskoj konkurenciji za klub.
Osasuna je ostala na 13. mestu sa 28 bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alba i prvenac Moribe za Barsinih -2 u odnosu na Atletiko

Izvor: N1 televizija, 07.Mar.2021

Poslednji meč subotnjeg programa 26. kola španske La Lige doneo je pobedu Barselone na gostovanju u Pamploni protiv Osasune rezultatom 2:0 (1:0), a strelci su bili Đordi Alba i Ilaiš Moriba. Katalonci sada imaju dva boda manje i dva odigrana meča više u odnosu na prvoplasirani tim tabele – madridski...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.