Rad testiraju praška Slavija, Belhatov i Astana, generalna proba sa Vojvodinom

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad testiraju praška Slavija, Belhatov i Astana, generalna proba sa Vojvodinom

Fudbaleri Rada u ponedeljak putuju za Antaliju, gde će nastaviti pripreme za prolećni deo sezone u Superligi.

Izabranici Milana Milanovića na put kreću ujutro, a povratak za Beograd planiran je za 9. februar, saopštio je klub s Banjice.

Fudbaleri Rada će u Antaliji odigrati četiri utakmice - 29. januara protiv Belhatova iz Poljske, 1. februara igraće sa Astanom iz Kazahstana, 5. februara sa ekipom Pohang Stilers iz Južne Koreje, dok je za 8. februar zakazan duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Slavijom iz Praga.

Po povratku u Beograd, Rad će se pred početak prvenstva imati generalnu probu protiv Vojvodine 14. februara.

"Očekuje nas ozbiljan rad, a za protivnike u Antaliji ćemo imati kvalitetne rivale. Imamo odlične uslove za rad, počev od terena pa do smeštaja i ishrane. Tri puta sam bio u reonu od Antalije i Beleka, i sva tri puta smo imali izvanredne uslove. Nema razloga da tako ne bude i ovoga puta", rekao je Milanović.

Put Antalije krenuće 26 igrača: Borisa Radunović, Darko Dejanović, Miloš Marković, Stefan Vico, Nikola Maraš, Nikola Đurić, Nikola Raspopović, Vladimir Rodić, Ognjen Gnjatić, Branislav Milošević, Đorđe Denić, Aleksandar Simić, Ivan Marković, Nemanja Mihajlović, Miloš Milisavljević, Miloš Čudić, Borko Veselinović, Filip Erić, Uroš Nenadović, Miloš Obradović, Petar Jelić, Bogdan Mladenović, Matija Ljujić, Stefan Mihajlović, Filip Bajinović i Aleksandar Milanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.