RUNI: PUSTITE VIDIĆA NAPRED. ON JE SJAJAN!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUNI: PUSTITE VIDIĆA NAPRED. ON JE SJAJAN!

Vejn Runi je u pobedi protiv Aston Vile (3:1) postigao dva gola i tako na “Old Trafordu” po prvi put od marta prošle godine zatresao mrežu rivala iz igre, ali je posle trijumfa više govorio o Nemanji Vidiću, takođe strelcu na ovom prvenstvenom duelu.




Vidić je sjajnim udarcem sa 15-ak metara postavio konačan rezultat i to nakon što je, izvlačeći se iz peterca, glavom prvo proigrao Runija, a ovaj mu odigrao “povratnu” pa je usledio razoran udarac kapitena Junajteda. Tek treći put u svojoj karijeri od dolaska na Ostrvo Vidić je postigao gol a da to nije učinio glavom.


“Bio je to fantastičan udarac Vide. Iskreno govoreći, on je sjajan golgeter. Ponekad posle treninga, kada mi iz napada ostajemo na terenu duže ne bi li uvežbavali završnice ofanzivnih akcija, Nemanja nam se priključi. Zapravo, često on to uradi. Ima fenomenalan udarac i stvarno je prava šteta što ne provodi ceo meč pred protivničkim golom!”, kaže Runi.

Nastavak na iSporti.com...






Povezane vesti

Pires: Imam ponude iz Australije

Izvor: Blic, 29.Mar.2011

Veteran Aston vile Rober Pires otkrio je da bi karijeru mogao da nastavi u Australiji...Tridesetsedmogodišnji fudbaler je potpisao šestomesečni ugovor u januaru i u devet nastupa za Vilu postigao je jedan gol..."Spreman sam da se povučem u maju, ali isto tako sam zainteresovan da odem na neku egzotičnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.