Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 13:31

RTS na licu mesta - Raport iz Jerevana pred duel Pjunika i Crvene zvezde

Pjunik dočekuje Crvenu zvezdu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pred crveno-belima je odrrađivanje posla, ali ekipa maksimalno koncentrisano ulazi u ovaj duel željna nove pobede. To je našem reporteru Dušanu Albijaniću potvrdio i sportski direktor Mitar Mrkela, koji je naglasio da i u ovom meču sve zavisi od Crvene zvezde. Meč se igra od 19.00 uz direktan prenos na našem Prvom programu.
Ne bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbaleri Crvene zvezde imaju većih problema u duelu sa Pjunikom. Bez obzira na rezultat prvog meča koji je glasio 5:0 za Zvezdu. Međutim, fudbal je nepredvidiv. U Crvenoj zvezdi nema opuštanja. Šta se trenutno dešava u ekipi Crvene zvezde saznali smo od sportskog direktora Mitra Mrkele.

Kakva je atmosfera u ekipi?
"Naravno da je dobra. Odigrali smo sjajnu utakmicu prošle srede protiv Pjunika u Beogradu, pobedili sa 5:0. Pokazali smo da imamo zavidan kvalitet i u dobrom raspoloženju smo došli ovde u Jerevan."
Igrači su u karantinu do početka utakmice?
"Igrači su u karantinu, odmaraju. Imaju za dva sata užinu i posle toga se kreće na stadion."
Večeras nema Rodića, nema Pešića, nema Ivanića. Da li je to hendikep ili imate alternativu i za ta mesta u timu?
"Rodić ima kartone, Pešić i Ivanić imaju lakše povrede. Mi imamo dobar igrački kadar. Imamo igrače koji su sposobni da odgovore svim zahtevima trenera Stankovića i siguran sam da nikakvih problema neće biti zbog izostanka tih igrača."
Trener Stanković je rekao da će te i večeras ići na pobedu to je obaveza Zvezde kao tima, ali i zbog Uefa koeficijenta i bodova. Šta vi predviđate, šta će se dešavati večeras na stadionu i kakvu utakmicu očekujete?
"Ova utakmica, kao i prošla isključivo će zavisiti od nas. Naravno, Pjunik je dobra ekipa koja će večeras igrati pred svojim navijačima, verujem da će učiniti sve da popravi utisak iz prve utakmice. Naravno, mi imamo svoje planove, svoje želje. Čuli ste šta je rekao trener Stanković, mi uvek idemo na pobedu, mi smo Crvena zvezda. Naši navijači to od nas očekuju i potrudićemo se da to večeras tako bude."
Iskreno se nadam da će tako da bude. Pre ovog uključena dobili smo informaciju da ćete i večeras imati podršku svojih navijača koji dolaze čarter letom iz Beograda?
"Tako je. Naši verni navijači su uvek sa nama, dolaze sa nama na svaku utakmicu. Mi smo u Evropi do sada odigrali mnogo utakmica, nikada nismo bili sami, osim u onom periodu korone kada nije bilo publike na stadionima."
Duel Pjunika i Crvene zvezde igra se od 19.00. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU? Kataiju se ovo dešava drugi put uzastopno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022

Neće ga sa "kreča"...Crvena zvezda igra revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Pjunika...U prvom meču bilo je 5:0 za crveno-bele u Beogradu, a zamalo da odlično počne i u uzvratnom duelu. Bar se tako činilo u 28. minutu kada je dosuđen penal za Zvezdu...Sudija je gledao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.