DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU? Kataiju se ovo dešava drugi put uzastopno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 19:48

DA LI IMA RAZLOGA ZA BRIGU? Kataiju se ovo dešava drugi put uzastopno (VIDEO)

Neće ga sa "kreča".

Crvena zvezda igra revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Pjunika.

U prvom meču bilo je 5:0 za crveno-bele u Beogradu, a zamalo da odlično počne i u uzvratnom duelu. Bar se tako činilo u 28. minutu kada je dosuđen penal za Zvezdu.

Sudija je gledao VAR snimak i shvatio da je igrač Pjunika igrao rukom.

Промашај са беле тачке Александра Катаија!#fkcz#ucl >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/5H0y0KEQpM

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) August 9, 2022

Nažalost po crveno-bele, Kataiju je golman odbranio udarac. Ovo je drugi uzastopni penal koji Aleksandar Katai ne pogađa u evropskim takmičenjima, u osmini finala Lige Evrope prošle sezone je bio neprecizan u Glazgovu protiv Rendžersa.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda slavila i u Jerevanu, protiv Makabija za Ligu šampiona

Izvor: Beta, 09.Avg.2022

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Jerevanu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija pobedili Pjunik sa 2:0.Posle ubedljivih 5:0 iz Beograda, crveno-beli su u Jerevanu slavili golovima Gelora Kange u 44. minutu sa penala i Milana...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.