ROSONERI PREŽIVELI: Maldini nastavio porodičnu tradiciju, pogodio i Dijaz

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 17:28

ROSONERI PREŽIVELI: Maldini nastavio porodičnu tradiciju, pogodio i Dijaz

Istorijski dan za porodicu Maldini.

Fudbaleri Milana pobedili su Speciju 1:2 u šestom kolu Serije A.

Posle neubedljivih prvih 45 minuta Milan je preko Maldinija poveo sa 0:1. Odlično je mladi Italijan reagovao na centaršut Kalulua i glavom pogodio mrežu gola domaćih. Danijele Maldini je ovim pogotkom uspeo da posle dede Ćezarea i oca Paola i sam zatrese mrežu u crveno-crnom dresu.

Uprkos izmenama u šampionskoj ekipi, Inter je siguran na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone, a dobar test imaće danas (18.00). U goste mu stiže Atalanta. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,50, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Atalanta.

Malo je falilo da Specija pokvari istorijski gol, jer je u 80. minutu Verde pogodio za 1:1.

Ipak, Milan se nije predavao i u 87. minutu Brahim Dijaz je tek što je ušao, iskoristio asistenciju Salemekersa i pogodio za 1:2.

Milan je do kraja sačuvao prednost i osvojio velika tri boda i sada sa osvojenih 16 zauzima prvo mesto na tabeli, makar privremeno...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.