RONALDO SPREMIO JAKA POJAČANJA: Asovi Reala i Barse stižu u Valjadolid (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 18:24

RONALDO SPREMIO JAKA POJAČANJA: Asovi Reala i Barse stižu u Valjadolid (FOTO)

Zuba ne može da ponudi mnog novca zemljacima.

Većinski vlasnik španskog fudbalskog prvoligaša Valjadolida Ronaldo planira da u prelaznom roku angažuje Marsela i Danija Alveša, prenose španski mediji.

Valjadolid se vratio u La ligu, a slavni brazilski fudbaler Ronaldo planira da pojača tim sa dvojicom trofejnih zemljaka Vlasnik Valjadolida planira da pojača ekipu sa Marselom i Alvešom kako bi u klub privukao što više sponzora. Španski mediji tvrde da Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije u prilici da dvojici sjajnih Brazilaca ponudi velike plate kao što su imali u Realu i Barseloni.

🚨The phenomenon Ronaldo wants to bring Marcelo and Dani Alves to Real Valladolid, which he owns and runs. 🇧🇷 #PucelaFans pic.twitter.com/ZIPwQTDDIT

— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) June 19, 2022

Marselo (34) se nedavno rastao sa Realom, pošto je osvojio 25 trofeja sa madridskim klubom. Dani Alveš (39) odlazi iz Barselone, ali želi da sačuva formu zbog predstojećeg SP u Kataru. On je navodno dobio i ponude Flamenga i Fluminensea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.