ROLAN GAROS: Novaka u drugom kolu čeka još jedna lakša prepreka

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 09:25

ROLAN GAROS: Novaka u drugom kolu čeka još jedna lakša prepreka

Meč protiv Berankisa počinje 14 časova.

Novak Đoković danas od 14 časova nastavlja svoj put ka titului na Rolan Garosu, a protivnik u drugom kolu biće mu Ričardas Berankis iz Litvanije, trenutno 72. igrač sveta.

Najbolji teniser sveta važi za apsolutnog favorita u ovom meču, a u prvom kolu je savladao Šveđanina Imera sa 3:0 u setovima, a već u prvom je protivnika počastio sa nulom. Ni Berankis nije imao preterano težak posao u prvom kolu pošto je u tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seta savladao Bolvijca Hugo Delijena.

Đoković nastavlja pohod ka osvajanju Rolan Garosa, a danas od 14 časova ima još jednu za njega lakšu prepreku, pošto mu je rival Litvanac Berankis, 72. igrač sveta. Kvota da će Srbin slaviti sa 3:0 u setovima je 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Berankis na Rolan Garosu.

Međudsobni skor je na strani Đokovića. Srbin i Luitvanac su do sada odigrali doduše samo dva meča i to sa sedam godina razlike. Prvi put su rekete ukrstili na US Openu još 2013. kada je Đoković slavio trijumf od 3:0 u setovima. Do drugog meča se čekalo 25. avgusta ove godeine kada su igrali u Sinsinatiju, a Đoković još jednom nije imao milosti prema Litvancu koji ponovo nije uspeo dea dođe maklar do seta i poražen je sa 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.