OTKAŽITE SVE OBAVEZE: Poznat termin kada Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu! Opet mora da ČEKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

OTKAŽITE SVE OBAVEZE: Poznat termin kada Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu! Opet mora da ČEKA

Dva duela moraju da prođu pre Noletovog.

Najbolji teniser planete Novak Đoković dobio je okviran termin za meč drugog kola Rolan Garosa koji igra protiv Rikardasa Berankisa.

Đoković će se na terenu Filip Šatrije boriti za treću rundu, a njegov meč će biti treći na Šatrijeu po programu.

Day 5️⃣ order >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of play is here! 👇#RolandGarros pic.twitter.com/WUEwd51XBN

Roland-Garros (@rolandgarros) September 30, 2020

Kreće nova sezona za košarkaše Partizana. Večeras (20.45) gostuju Huventudu u prvom kolu Evrokupa, i nalaze se u ulozi autsajdera. Dvojka donosi kvotu 3,05, dok je kvota na domaćina 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Huventud - Partizan.

Vremenski, njegov okršaj verovatno neće početi pre 14, 14.30, ali zavisi od toga kako će i koliko dugo igrati dva ženska para: Jelena Ostapenko i Karolina Pliškova, odnosno Ana Bogdan i Sofija Kenin. Meč između Pliškove i Ostapenko ima potencijal da potraje malo duže.

Posle Đokovića i Berankisa, na Šatrijeu će se naći i Pablo Kuevas i Stefanos Cicipas koji je u utorak "jedva preživeo" Haumea Munara.
Pogledaj vesti o: Roland Garros

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROLAN GAROS: Novaka u drugom kolu čeka još jedna lakša prepreka

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Meč protiv Berankisa počinje 14 časova...Novak Đoković danas od 14 časova nastavlja svoj put ka titului na Rolan Garosu, a protivnik u drugom kolu biće mu Ričardas Berankis iz Litvanije, trenutno 72. igrač sveta...Najbolji teniser sveta važi za apsolutnog favorita u ovom meču, a u prvom kolu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.