ROGANOV POTEZ ODUŠEVIO SVE: Snažna poruka fudbalera sa Banovog brda! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2023, 10:58

ROGANOV POTEZ ODUŠEVIO SVE: Snažna poruka fudbalera sa Banovog brda! (VIDEO)

Lep gest. Juče su na ’Karađorđu’ fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog igrali meč polufinala Kupa Srbije, ali je pri vođstvu ’brđana’ rezultatom 2:0, susret prekinut zbog jakog nevremena. Utakmica se nastavlja danas od 15 časova, ali od prvog minuta pri rezultatu 0:0, što je klub sa Banovog brda razbesnelo. Prvi pogodak za ekipu Dušana Kerkeza postigao ... Read more
The post ROGANOV POTEZ ODUŠEVIO SVE: Snažna poruka fudbalera sa Banovog brda! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas saznaje: Čukarički pristao da igra danas protiv Vojvodine, tražiće promenu bizarnog pravila

Izvor: Danas, 18.Maj.2023

  Utakmica polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog, koja je juče prekinuta zbog nevremena, biće danas odigrana u 15 časova na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.  

Nastavak na Danas...

Vojvodina bez finala Kupa Srbije

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2023

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u finale Kupa Srbije, pošto su danas izgubili na svom "Karađorđu" od ekipe Čukaričkog rezultatom 0:1.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.