Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIKARDINJO: Gol posvećujem porodici, imam veliku podršku Milojevića

Brazilac Rikardinjo je došao u Zvezdu kao najzvučnije pojačanje u ovom prelaznom roku, ali u dosadašnjem delu sezone nije opravdao očekivanja armije navijača.
Vladan Milojević je juče u Ivanjici pružio šansu Brazilcu od prvo minuta, a Rikardinjo mu se odužio prelepim golom.
Mnogo mi znači pogodak, zaista je lep, ali ja mogu mnogo više od ovoga. Razgovarao sam i sa trenerom, zaista imam ogromnu podršku od njega i on mi je takođe rekao da od mene >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tek očekuje dobre partije i golove. Korak po korak stičem sve više samopouzdanja i to se vidi na terenu. Saigrači u svlačionici mi takođe mnogo pomažu, a siguran sam da će posle ove utakmice sve biti mnogo lakše, rekao je Rikardinjo za klupski sajt posle pobede nad Javorom. 
Gol u Ivanjici je proslavio emotivno. 
Prvenac u Zvezdinom dresu posvećujem svojoj porodici, supruga i ćerka su uvek uz mene, pružaju mi ogromnu podršku i očekuju od mene još bolje partije. Moram da istaknem da mi je u ovom trenutku najbitnije da je moja ekipa osvojila tri boda i da smo nastavili pobedom put ka tituli u domaćem šampionatu, rekao je Rikardinjo.
The post RIKARDINJO: Gol posvećujem porodici, imam veliku podršku Milojevića appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.