REZZIME DANA (utorak): Pretežno sunčano i nestvarni padovi u Hagu i Tbilisiju

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (utorak): Pretežno sunčano i nestvarni padovi u Hagu i Tbilisiju

Pogledajte ko vam je 11. avgusta doneo pare, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Nismo bili loši u našoj rubrici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA, ali su i nas poput vas izdala dva najveća fiksa dana: Barselona i PSV Ajndhoven. Tamo gde smo očekivali sigurne zicere, dogodili su se čudesni rezultati. Gol golmana u 95. minutu i Barselonino kockanje posle vođstva od 4:1. Ali smo zato pogodili preostala dva fiksa Salcburg i Herenven, dok smo sa jačim kvotama u "vredi pokušati" uboli tri od četiri predloga. Uhvatili smo kečeve na Okser, Botošani i Goricu, a samo smo promašili Sent Džonston. Dobro smo vas posavetovali i da izbegnete keca u gradskom derbiju Dandija.

ZAOKRUŽENO

RID – SALCBURG (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 1:4

Da nije bilo očekivano ne bi ovaj par bio drugi najitraniji u toku današnjeg dana, ali da ste znali da će biti ovako lako verovatno biste pre odlaska u lokalnu kladionicu zamolili svu rodbinu, prijatelje, komšije, pa i slučajne prolaznike da vas finansijski poguraju. Salcburgu je naime trebalo samo 43 minuta da smesti četiri lopte u mrežu Rida. Šta dalje da pišemo o tao rutinskoj pobedi?

KARDIF – VIMBLDON (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Žargonom fudbalskih stručnjaka koji vole da se koriste frazama – gol u najboljem mogućem trenutku. Kardif je naime utakmicu rešio golom sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. I da nastavimo da se koristimo frazama – bio je to šok od koga gosti nisu uspeli da se oporave. Strelac je inače bio Kreg Nun, sećate ga se, to je onaj momak što je koju godinu popravljao krov na kući idola iz detinjstva Stivena Džerarda.

HERENVEN – DE GRAFŠAP (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 3:1

Herenven je pobedom otvorio novu sezonu u Erediviziji, a vi niste sumnjali u taj ishod i verovali ste u keca sa kvotom 1,60. Niste se mnogo sekirali za konačan ishod i tikete s obzirom da je domaći tim već na poluvremenu imao prednost od 2:0 zahvaljujući golovim Te Fredea i Terna. Kada je Tern u 56. minutu postigao drugi gol na meču, mogli ste lagano da zaokružite fiks…

ČARLTON – DAG & RED (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 4:1

Prvo kolo engleskog Liga kupa donelo je nekoliko zicera koje niste smeli da propustitie na tiketima. Jedan od njih je i kec na Čarlton protiv Daga i Reda. Član Čempionšipa je demonstrirao silu nad četvrtoligašem. Posle 2:0 na poluvremenu, domaći tim je opušteno mogao da odigrao drugi deo igre, a počasni pogodak gostiju vam nije pokvario planove na tiketima.

IPSVIČ – STIVENEJDŽ (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Ovde je već bilo drame, ali sa “hepi-endom“. Kristof Bera je naime autogolom u 34. minutu Stivenejdžu neočekivano vođstvo, ali su ga u nastavku utakmice Velšanin Džošua Jorvert i Irac Džej Tab spasili uloge tragičara golovima za preokret u 55. i 76. Zasluženo. Uostalom i postigli su Traktor Bojsi sva tri gola na utakmicu, pa je valjda i red bio da pobede.

NANSI – ŠATORU (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:1

Ovde je već bilo povuci potegni. Štaviše, u Liga kupu Francuske verovatno smo videli najslađi dobitak večeri. Jer iako je sve počelo kao u snu pa je Nansi preko Antonija Robika već u trećem minutu sa penala stigla do prednosti stvari su se ozbiljno zakomplikovale u nastavku. Pol Arnold Garita je u 59, takođe sa bele tačke, izjednačio rezultat, pa je kec stigao tek u prvom minutu sudijske nadoknade kada je u vašeg junaka izrastao izvesni Moris Dale. Sve najbolje momku.

KLUŽ – PETROLUL (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:0

Jeste ona surova kazna zbog dugova iz prošle sezone uzdrmala Kluž, ali su temelji trostrukog rumunskog šampiona izdržali. Kluž je opeta bitan faktor u Ligi 1 o čemu svedoči i minimalac protiv ove sezone finansijski ugroženog Petroluka u režiji Kristijana Lopeza čiji je gol u 76. minutu odlučio ishod meča. Da Kluž i ovu sezonu nije počeo sa minusom od šest bodova makar bi prenoćio na čelu tabele

PRECRTANO

DEN HAG – PSV (tip 2, kvota 1,57) – rezultat 2:2

Jednom je imao gol prednosti, pa i drugi put. Sa njom je ušao i u sudijsku nadoknadu. Duboko u sudijsku nadoknadu. Kažu da svi vole golmane koji umeju da daju gol. Ovaj put se baš ne bismo saglasali, jer je maestralna peta Martina Hansena u padu pokvarila veče svima onima koji su sa razlogom verovatli u dvojku. Ali... Ako je tiket baš i morao da padne onda neka bude ovako. U slavu fudbala.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.