REZZIME DANA (utorak): Benteke kao dobra vila! Boli glava od Aspirina...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (utorak): Benteke kao dobra vila! Boli glava od Aspirina...

Pročitajte ko vam je 3. marta doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Danas nam definitivno nije bio dan. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Od sedam do sad završenih susreta koje smo predlagali u stalnoj rubrici Predlozzi i tipovanja (teniski duel Zvonarjeva - Riske počeo u 23.25) uspeli smo da pogodimo samo dva. „Uhvatili“ smo kečeve na Sautempton i Votford, ali smo na ostalim parovima bili bili katastrofalni, naročito u rubrici „vredi pokušati“, pošto nismo uspeli da pogodimo apsolutno nijedan ništa (prodali nas Vinćenca, Derbi, Hal i kombinacija 2-2&3+ na Borusiju iz Dortmunda)

Vi ste, pak, bili uspešniji. Polovično. Od deset naigranijih parova ovog utorka u Kladionici MOZZART pogodili ste pet. Evo i kojih...

ZAOKRUŽENO

ASTON VILA – VBA (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 2:1

Uz mnogo, mnogo sreće dođe jedinica na Vilu! Sve do četvrtog minuta nadoknade vremena bilo je 1:1, a onda je Džon Mos pokazao na belu tačku i Kristijan Benteke je preuzeo odgovornost. Mnogi su verovatno u tim trenucima drhtali, ali snažni napadač je ostao hladnokrvan i poslao loptu u levi golmanov ugao. Ovaj se nije ni bacio...

SAUTEMPTON – KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,73) – rezultat 1:0

Strepeli ste dugo, sigurno počeli već da psujete Sautempton i čupate kosu što ste ih ponovo stavili na tiket. Ali ovaj pet Sveci nisu razočarali. Sadio Mane je iskoristio trenutak nepažnje u poslednjoj liniji Kristal Palasa i pogotkom u 83. minutu doneo domaćem timu minimalac. Neće četa Ronalda Krumana tek tako odustati od Evrope.

MIDLZBRO – MILVOL (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Lagan „kec“ na Riversajdu. Ovo je bila šansa koju ekipa Aitora Karanke nije smela da propusti, u goste joj je došao očajni MilvoL i to su puleni španskog stručnjaka umeli da iskoriste i probiju se na prvo mesto tabele Čempionšipa. Dva gola u razmaku od četiri minuta (26, 30) za sigurnih 2:0 u prvom poluvremenu i potvrda trijumfa u režiji Vosena, 12 minuta pre kraja. Taman da se ispoštuju i oni koji su „keca“ kombinovali sa golovima.

VOTFORD – FULAM (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Imali ste dobar nos, kad ste „namirisali“ pobedu Votforda. Što je i bilo za očekivati, s obzirom da je tim Slaviše Jokanovića ostvario sedam pobeda u poslednjih osam mečeva. ni večeras nije odugovlačio, već je odmah utabao put ka pobedi. Deveti minut, Dini je dobro reagovao na drugoj stativi, to su tri boda za Stršljenove, kao i zaokružen „kec“ na tiketu. Svaka čast.

DINAMO DREZDEN – DORTMUND (tip 2, kvota 1,23) – rezultat 0:2

Rezultatski deluje da je bilo lako, ali uopšte nije bilo tako. Da ne beše one kardinalne greške kapitena Dinama u 50. minutu za 0:1 ko zna šta bi bilo. Domaćin je do tog momenta bio čak i bliži vođstvu. Posle toga bilo je dosta lakše i Dortmund je u samom finišu zapečatio trijumf.

PRECRTANO

LEVERKUZEN – KAJZERSLAUTERN (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 2:0pp (0:0, 0:0)

Kasno buđenje Aspirindžija u okršaju sa drugoligašem slavnog imena. Tradicija i kroz istoriju utkana borbenost je međutim Kajzerslauternu bila dovoljno samo da izdrži regularni deo utakmice. Taman toliko da vam obori tikete. Hakan Čalhanoglu i Štefan Kisling su se kasno probudili. Pojedinci među ožalošćenim kladiocima sigurno su poželeli i da Kajzerlsautern izađe kao pobednik.

BULONJ – SENT ETJEN (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 1:1

Još jedan član elite koji je zaslužio da ga večeras mrzite. Sent Etjen je za protivnika u Kupu Francuske imao trećeligaša Bulonj, ali je poklekao. Iako je nada tinjala do 80. minuta kada je Antoni Subervije sa penala doneo domaćima inicijalnu prednost. Tek tada su se favorizovani gosti setili da bi morali da počnu da igraju, u 85. minutu je Benjamin Kornje izjednačio, ali snage za preokret nije bilo.

BOLONJA – LATINA (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 0:0

Bolonja je druga na tabeli, u prošlom kolu je izgubila i zaista se nije očekivalo da ponovo kiksne i to kod kuće. Latina je u solidnoj formi, pružila je snažan otpor, što je srušilo mnoge tikete. Domaćin je imao više loptu u nogama, ali šansi je bilo na obe strane – na kraju samo 0:0.

SVINDON – GILINHEM (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 0:3

Gilinhem je jedan od najlošijih gostiju u Ligi 1 i ovakav ishod je veliko iznenađenje. Možda i najveći pad danas, u smislu da kec zaista nije bio ni blizu. Polovinom prvog dela meča gosti su poveli sa 1:0, a onda odmah u prvom minutu nastavka duplirali vođstvo. Već tada je sve bilo gotovo...

MILTON KINZ – ČESTERFILD (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:2

Danas s Englezima nije išlo baš najbolje. Milton Kinz je dobro krenuo, došao je do prednosti u 28. minutu i sačuvao je sigurno do poluvremena, međutim, u nastavku kao da je na teren izašla druga ekipa. Na 1:1 Česterfild je poravnao u 66, a onda zatišje sve do poslednjih sekundi. Nažalost svih koji su gađali keca, treća lopta završila je u mreži domaćeg tima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.