Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2021, 23:17

REZZIME DANA (subota): Gladbah stao na put savršenstvu

Pogledajte ko vam je 16. oktobra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - MAJNC (tip 1, kvota 1,55) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 3:1

Surova terenska dominacija i potpuna kontrola - u tom maniru je Borusija preslišala Majnc u Dortmundu, te bar na 24 sata, dok Bajern ne okonča svoj meč sa Leverkuzenom, preuzela čelo tabele Bundeslige. Doduše, u svom stilu su Milioneri uspeli sebi da zakomplikuju posao u završnih nekoliko minuta, tokom kojih su morali da strepe za osvajanje čitavog plena. Koncentracije u sudijskoj nadoknadi nije ponestalo, pa su golovi kapitena Marka Rojs i rekovalescenta Erlinga Halanda bili dovoljni za trijumf.

Opširnije OVDE.

VOTFORD - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:5

Nije Votford bio bogzna kakvoj rezultatskoj krizi, posle sedam utakmica imao je isto toliko bodova, ali je fetiš uprave londonskog kluba da svako malo menja trenera još jednom isplivao na površinu. Na debiju novog trenera Klaudija Ranijerija umesto kontraefekta, u uvodnom meču osmog kola poraz od Liverpula, najubedljiviji u sezoni – 5:0 (2:0). Za Redse s druge strane najubedljiviji trijumf i ujedno prekid serije od dva remija (Brentford, Mančester Siti).

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - BARNLI (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:0

Mančester Siti je opravdao epitet izrazitog favorita i na Etihadu dobio Barnli. Bila je to deveta uzastopna pobeda Građana u okršajima sa timom sa Turf Mura, a kumovali su joj Bernardo Silva i Kevin de Brujne pogocima u 12. odnosno 70. minutu utakmice.

MILAN - VERONA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:2

Onda kada su problemi sa koronom i povrede bukvalno vezale ruke Stefanu Pioliju, drastično oslabile Milan i učinile navijače slavnih Rosonera potpuno nespokojnim pred večerašnji okršaj sa Veronom, ekipi je bila potrebna dodatna sila da dođe do tri velika boda. Ta sila se večeras pojavila u obliku velike želje, ali i ogromne sreće za domaćina u drugom poluvremenu, gde je Piolijev tim zaostatak od dva gola u roku od samo 19 minuta pretovrio u veliki preokret.

Opširnije OVDE.

HERENVEN - AJAKS (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 0:2

Može Ajaks jednom da kiksira, dešava se svima. Ali, previše je moćan ovaj sastav za holandske uslove i odlično je uigran da bi serijski prosipao bodove. Posle poraza kod kuće u prošlom kolu od Vitesea (1:0), Kopljanici su zbili redove i odigrali odličan meč u gostima protiv Herenvena. Pružila su Srca dobar otpor, pogotovo što su igrala bez sedmorice standardnih prvotimaca, ali na kraju tri boda plove za Amsterdam.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - ČELSI (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Slavio je Čelsi na stadionu Brentforda, ali je mnogo veći utisak ostavilo još jedno sjajno izdanje Pčela. Stala je ekipa Tomasa Franka uz rame aktuelnom prvaku Evrope i lideru na tabeli Premijer lige, odigrala muški od prvog do poslednjeg minuta, ali joj je malo sreće nedostajalo da ostvari bolji rezultat. Dva puta je domaćin pogađao stativu, u više navrata terao Eduara Mendija da interveniše, ali je na kraju ostao bez bodova.

Opširnije OVDE.

SLAVIJA PRAG - LIBEREC (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1

Apsolutna dominacija praškog giganta i šesta uzastopna pobeda u međusobnim duelima sa Liberecom. Pogotkom u smiraj prvog poluvremena domaćin je načeo protivnika, pobedbljao prednost sredinom drugog dela pre nego što je par minuta kasnije Štoh smanjio na 2:1. Olainka je desetak minuta kraja stavio tačku na i.

PSV - CVOLE (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

Ajaks pobeđuje, a PSV uspeva da isprati. Istina, nije delovalo da će bodovna razlika između Ajaksa i Filipsovaca nakon devetog kola Eredivizije ostati identična (samo bod). Više od 80 minuta mirisalo na košmarno veče za domaćina u Ajndhovenu i na propuštenu priliku da se preskoči, na papiru, najlakša moguća prvenstvena prepreka. Ali s razlogom, postoji to ograđivanje "na papiru", jer Cvole je u Ajdhovenu delovao kao sve, samo ne kao poslednjeplasirani tim holandskog prvenstva. Do 84. minuta. Tada ga je načeo Ramaljo, a do 90. slomili Gakpo i Boskali.

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD - MAJORKA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Igrao je tim iz San Sebastjana čitavo drugo poluvreme sa igračem manje, ali mu to nije smetalo da na kraju upiše tri boda. Slave u Sosijedadu heroja večeri Lobetea koji je postigao pobedonosni pogotak u 90. minutu.

PRECRTANO

MENHENGLADBAH - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 1:1

Poveo je Štutgart protiv Menhengladbaha, pa se dao u misiju preživljavanja na Borusija parku. Na osnovu svega viđenog, prava je misterija kako domaćin nije uspeo da slavi. Držao je konce igre u svojim rukama, nizao udarce ka golu rivala, ali ni njih 30 mu nije bilo dovoljno da u utakmici u kojoj je dominirao, obezbedi ceo plen.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Petarda Liverpula, kiša golova na San Siru

Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2021, 07:05

Pogledajte ko vam je 16. oktobra doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.