Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 23:31

REZZIME DANA (subota): Galatasaraj i Fulam retki koji su ispoštovali

Pogledajte ko vam je 18. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

GALATASARAJ - GECTEPE (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,45) -rezultat 3:1

Prošle godine šampion, ove se još koprca za plasman u Evropu! I dalje niko ne može da shvati šta se to dogodilo sa Galatasarajem još od vremena pre nego što je nastupila pandemija virusa korona, ali crnoj seriji kakva se ne pamti u novije vreme na ovoj strani Istanbula ne pamti konačno je došao kraj! Puleni Fatiha Terima su posle osam utakmica bez pobede i čak tri uzastopna poraza savladali Gectepe sa 3:1 (0:0) i tako teoretski ostali u igri za Ligu Evrope.

Opširnije OVDE.

FULAM - ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 5:3

Fulam je posle neočekivane drame nadigrao Šefild Venzdej sa 5:3 (3:0) i iskoristio kikseve VBA i Brentforda, pa tako u poslednje kolo tri kluba ulaze sa razmakom od samo dva boda! Sve je na Krejven Kotidžu bilo rešeno već posle uvodnih 45 minuta, kada je rezultat glasio 3:0. Goleadu je otvorio Neskens Kebano već u 11. minutu, da bi zatim usledila serija Aleksandra Mitrovića sa nova dva pogotka. Prvo u 26. minutu, kada je iskoristio dobru Onominu loptu u prostor i lepo plasirao loptu u mrežu, a zatim i sa bele tačke pred sam kraj prvog dela.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

VERONA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Ako je Atalanta sinonim ove sezone u italijanskom fudbalu za atrakciju, golove, napadački fudbal i ubedljive pobede, onda je Verona među „malim“ klubovima nešto potpuno suprotno. Isto u pozitivnom stilu. Ekipa koja se letos vratila u Seriju A je prema prognozama bila jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Bez velikog budžeta, poznatih imena i sa mnogim igračima koji su bili rizična opklada. Ispostavila se kao jedno od najprijatnijih iznenađenja. Ponajviše zaslugom hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića. Danas su se učitelj i učenik sastali da odmere čiji fudbal je bolji i završeno je bez pobednika – 1:1. Verona je jedina ekipa uz Juventus koja je u poslednjih 14 mečeva u svim takmičenjima zaustavila Atalantu i sprečila je da pobedi.

Opširnije OVDE.

STOUK - BRENTFORD (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Bod, samo jedan bod bio je dovoljan Brentfordu na gostovanju Stouku, pa da zauzme drugo mesto i pol poziciju za promociju pred poslednje kolo Čempionšipa. Samo bod. A, pobeda bi mu momentalno otvorila vrata raja, jer u poslednjem kolu kod kuće dočekuje fenjeraša Barnsli. Zamišljeno je da to bude karnevalska utakmica, na kojoj će se slaviti plasman u Premijer ligu, prvi put u istoriji. Ali, avaj... Sve što je moglo da ode po zlu u Stouk on Trentu za Pčele, otišlo je. Stegnuta igra, pod velikim pritiskom, dovela je do loše reakcije golmana Davida Raje, koji je spustio loptu na nogu Gregoriju, a ovaj s peterca zatresao mrežu. Poveo je Stouk 1:0 i tako je ostalo do kraja.

Opširnije OVDE.

RIO AVE - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:2

Rio Ave je dobro počeo, ali je onda sve uprskao. I ostavio vas bez zarade. Poveo je već u 23. minutu, ali su gosti do poluvremena izjednačili rezultat, da bi u 69. minutu usledio totalni preokret koji je verovatno sve vas šokirao. Da stvari budu još gore, Rio Ave je uspeo da se povrati u 81. minutu posle gola s bele tačke, ali to vam nije donelo konačni ishod – pobedu.

ARSENAL - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Budite sigurni da i mi trljamo oči, ali čuda su moguća! Ne samo da Arsenal pobedi Mančester Siti sa 2:0 (1:0) u praktično reprizi onoga što smo videli pre neki dana protiv Liverpula, već i da Luiz zaista odigra vrhunsku rolu i bude među najzaslužnijima za prolaz do finala, gde će protivnik za trofej biti Mančester junajted ili Čelsi. Teško da Arsenalovi navijači mogu da budu ponosni na igru svojih pulena, jer nije za oko nimalo lepo, ali je efektivno! Mikel Arteta je očigledno pronašao dobitnu kombinaciju - prepusti rivalu potpunu inicijativu i loptu, ali brutalno kazni svaki momenat pospasnosti i ubij ga iz dva udarca. Tako je prošlo protiv Liverpula posle velikog preokreta u prvom poluvremenu, a evo i večeras protiv Mančester Sitija.

Opširnije OVDE.

ISTRA - DINAMO (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 0:0

Sve što ste danas igrali, praktično, vam je otišlo naopako. Između ostalog i Dinamo koji je imao veći posed lopte, više šansi, čak 14 šuteva ka golu, ali gostovanje Istri završilo se bez golova. Doduše, ovde je bila zamka za mnoge od vas, jer je Dinamo već overio šampionsku titulu i pobeda mu nije bila potrebna, pa tako da ovaj rezultat i ne čudi...

KALJARI - SASUOLO (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Kaljari je bio hit prvog dela sezona u Italiji, Sasuolo drugog, pa večeranjih 1:1 na Sardiniji svakako više prija domaćoj ekipi. Kaljari je večerašnji duel dočekao u lošem raspoloženju i seriji od pet utakmica bez pobede, dok je Sasuolo pucao od samopouzdanja zbog serije sjajnih igara i sedam uzastopnih mečeva u kojima nije osetio poraz. A igrao je u tom periodu protiv Juventusa, Intera, Lacija, Fiorentine... Gosti su bili baš u sjajnoj formi i očekivalo se da prodube krizu Sarda, ali je Zengin tim ipak uspeo nekako da izvuče bod iako je patio tokom celog meča i bio u teškoj situaciji.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Milan u kasne sate doneo malo radosti, Famalikao odneo

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2020, 08:19

Pogledajte ko vam je 18. jula doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.