Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 00:03

REZZIME DANA (sreda): Remiji mirnih mreža za nemir kladilaca, PSŽ pobednički

Pogledajte ko vam je 12. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ATALANTA – PSŽ (tip 2, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2,10) – rezultat 1:2

Bergamo plače. Boginja je do 89. minuta zahvaljujući Pašaliću imala u džepu polufinale Lige šampiona, ali onda je u naredna tri, četiri, sve prokockano. Markinjos i Čupo Moting su golovima u FOTO finišu gurnuli Parižane među najbolja četiri tima, a bogami i pogurali mnoge tikete.

OPŠIRNIJE OVDE.

MALME – EREBRO (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:1

Malme je uvek raspoložen da usreći kladioce. Lider šampionata Švedske je upisao osmi uzastopni prvenstveni trijumf, ga je gost iznenadio golom posle 27. minuta igre. Ipak, Nebeskoplavi su se prisetili da se preko puta nalazi rival kojeg su pobeđivali pet puta uzastopno, te su dali gas i preokretom nastavili pobednički niz.

RENDŽERS – SENT DŽONSTON (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:0

Rendžers deluje ubedljivo i moćno na startu prvenstva. Tri utakmice, tri pobede, sedam postignutih i nijedan primljen gol. Posle Aberdina i Sent Mirena, četa Stivena Džerarda očitala je lekciju i Sent Džonstonu. Gosti su redovna mušterija ekipi sa Ajbroksa koja je slavila pet puta uz dva remija u poslednjih sedam međusobnih duela.

JURGARDEN - MJELBI (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:1

Jurgaredn je nastavio tamo gde je stao pre poraza od Hamarbija u prošlom kolu. Ponosu Stokholma je ovo bila četvrta pobeda u prethodnih pet duela i sada kaska bod za drugoplasiranim Elfsborgom, odnosno osam za liderom Malmeom. Tim sa sredine tabele nije uspeo da izbegne drugi ligaški poraz od Jurgardena u 2020. godini.

JENĆEPINGS - DALKURD (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 2:1

Dalkurd je u prvih 12 kola samo dva puta slavio i nije mogao da očekuje ništa pozitivno na gostovanju pretendentu na eltni rang švedskog fudbala. Sastav Jenćepingsa je zabeležio treću pobedu u nizu i sada su ispred njega samo Halmštat sa dva, odnosno Degerfors sa pet bodova više.

PRECRTANO:

TRENČIN – ZLATE MORAVICE (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:1

Druga runda slovačkog šampionata i drugi remi i za Trenčin i za Zlate Moravice koji su međusobni susret na stadionu pod Dubnom završili 2:2. Domaćin nije opravdao epitet favorita, a kada se baci pogleda na tabelu zaključak je sledeći – copy Trenčin, paste Zlate Moravice pošto obe ekipe posle dva kola imaju dva boda uz gol razliku 3:3.

ZRINJSKI – RADNIK BIJELJINA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:0

Posle poraza u gradskom derbiju od Veleža, Zrinjski je ponov razočarao, ovoga puta odigravši 0:0 kao domaćin sa ekipom iz Bijeljine. Radnik je treći put zaredom uspeo da osvoji bod protiv Zrinjskog u Mostaru, dok su Plemići nakon tri kola na nezadovoljavajućoj brojci od četiri boda.

OPŠIRNIJE OVDE.

MADERVEL - LIVINGSTON (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 2:2

Čekaće se još na prvu pobedu Madervela u novoj sezoni. Domaćin je vodio 1:0, pa 2:1, ali su Livngston u život vraćali Dajks i Forest. Nije sve tako crno za ekipu Stivena Robinsona ako se zna da su u prve dve runde gubili od Ros Kauntija, odnsno Dandija. Slična je priča i sa Livingstonom kojeg su pobeđivali Sent Miren I Hibernijan.

ESPERANS - SFAKSIJEN (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 0:0

Mnogo se očekivalo od lidera šampionata Tunisa i trećeplasiranog Sfaksijena, ali dobili smo samo remi mirnih mreža. Najubojitijem napadu lige je ovo drugi meč u nizu bez postignutog gola, ista stvar dogodila se i gostujućem timu. Deluje da postoji mini kriza i kod jednih i kod drugih pošto je lider vezao dva remija, a arapski Juventus jedan više.

GAIS - DEGERFORS (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:0

Lider drugog ranga je razočarao na gostovanju ekipi Gaisa – remi bez pogodaka sa ekipom koja je od starta prvenstva zabeležila samo dve pobede, a kojoj su uvertira za ovaj meč bila tri vezana remija. Ipak, Degerfors nije izgubio prvo mesto na tabeli, ostala je mala zaliha bodova u odnosu na pratioce, a ako želi da je zadrži tim Štefana Jakobsona mora da rešeta protivničke mreže kao što je to činio u prethodna tri kola kada je zbirno postigao 12 golova.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Obarali nas X ishodi, ali ne i PSŽ

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020

Pogledajte ko vam je 12. avgusta doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.