REZZIME DANA (ponedeljak): Valensija vas je razočarala, ali Valensijan nije

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Valensija vas je razočarala, ali Valensijan nije

Pogledajte ko vam je 2. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI i TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Vi ste danas imali polovičan učinak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pet tipova ste pogodili, a pet promašili, dok smo mi u rubrici predlozzi i tipovanja imali solidan učinak, mada čekamo još rezultat meča NBA lige Nju Orleans – Atalanta gde smo gađali dvojku. Ostala tri fiksa dana smo pogodili, dobro vas savetovali da izbegnete keca na Igokeu protiv Metalca, ali nas niste poslušali, dok smo od četiri tipa iz dela vredi probati samo jedan uspeli da predvidimo.

ZAOKRUŽENO

AVR – VALENSIJAN (tip KI 1, kvota 1,85) – rezultat 3:1

Pakleno je bilo, ali se čekanje na kraju isplatilo. Počelo je golom domaćina već u 8. minutu, da bi drugi stigao devet minuta pre odlaska na veliki odmor. A odmah zatim i crveni karton Avra, koji je potom morao da brani živu glavu. Blagi strah uterao je Entoni Le Talek golom sa penala na startu drugog dela, ali je isti fudbaler zaradio direktan crveni karton, pa se brojčano stanje izjednačilo. To je bilo dovoljno da Avr zadrži, a vrlo brzo ponovo uveća prednost i usreći mnoge...

SAN MARINO – ASKOLI (tip KI 2, kvota 1,60) – rezultat 2:3

Prvi i poslednji na tabeli. Naravno, logika nalaže da se odigra na favorite koji grabi ka Seriji B, ali Italijani ne bi bili Italijani da vas dobro ne preznoje. Museti je dao dva gola za domaćina u 15. i 19. minutu i činilo se da je na pomolu iznenađenje. A onda, u drugom poluvremenu, favorit dodaje gas i u period od 51. do 63. minuta rafalnom paljbom tri puta trese mrežu autsajdera za potpuni preokret.

TVENTE II – RKC VALVAJK (tip KI 1, kvota 2,40) – rezultat 4:1

Prvi tim Tventea je u subotu osigurao tri boda tek u trećem minutu nadoknade vremena, a njihove kolege iz B tima poštedele su vas stresa i pitanje pobednika rešila znatno ranije. Gol Helšera u 33. minutu za sreću onih koji su tipovali iz keca u kec, a onda het trik Jarija Ostervajka, taman da se zacementira trijumf i zaokruži sjajna kvota.

MAKABI TEL AVIV – HAPOEL TEL AVIV (tip KI 1, kvota 1,37) – rezultat 2:0

Rutinska pobeda, kao što ste i predvideli, a već je u 10. minutu sve krenulo dobro po vas pošto je Mahran Radi savladao gostujućeg golmana. Mreže su mirovale do drugog poluvremena kada je fudbaler iz Srbije Nikola Mitrović postavio konačan rezultat i obradovao brojne igrače u domovini.

AHNAS – APOLON (tip KI 2, kvota 1,80) – rezultat 0:2

Ako ste samo ispratili rezultat verovatno ste mogli da pomislite kako je Apolon imao lak posao protiv Ahnasa, ali nije bilo baš tako pošto su gosti slomili otpor domaće ekipe u 68. minutu. Oko deset minuta kasnije bilo je 2:0 i onda ste već mogli da se fokusirate na druge utakmice na tiketu, ili na to kako ćete utrošiti dobitak ako ste već sve pogodili.

PRECRTANO

MALAGA – VALENSIJA (tip KI 2, kvota 2,55) – rezultat 1:0

Relativno mali broj vas verovao je u pobedu domaćina, posebno jer su se među najigranijim tipovima našli još i GG, 3+, X-2, DŠ X2 i remi na kraju. Međutim desilo se ono najgore – popadali su svi tiketi koji su gađali sve ove silne tipove, a pogodak su zaokružili oni koji su verovali u „keca“. A posle spektakularnog pogotka Kastiljeha Valensija nije imala pravu šansu da se vrati u igru...

ŠAHTJOR – DINAMO Z. (tip KI 1, kvota 1,50) – rezultat 1:1

Uvek i zauvek važiće zlatno pravilo da su utakmice na pripremama najnezgodnije za igru, a to se ispostavilo i u ovom slučaju. Dinamo je prvi poveo i to posle autogola Srne u 7. minutu. Međutim, brzo je izjednačio Šahtjor i to preko Adrijana, a ostatak utakmice dva tima su provela u mirnoj i prijateljskoj igri, bez previše dobrih šansi za gol... I naravno, mnogi tiketi su otišli u korpu...

IGOKEA – METALAC (tip KI 1, kvota 1,55) – rezultat 72:75

Gotovo celu utakmicu Igokea je imala prednost i nekako uspevala da odbije napade Metalca, koji se nije predao do poslednjeg zvuka sirene. A ta borbenost se na kraju isplatila! Gosti su u poslednjoj deonici iskoristili uspavanost odbrane, napravili seriju 9:2, preokrenuli rezultat i slavili. Imala je Igokea šut za pobedu, ali je ruka „izdala“ Heslipa...

SPECIJA – AVELINO (tip KI 1, kvota 2,40) – rezultat 0:1

Gledajući na osnovu pozicije na tabeli Specija je bila favorit. Još kad se tome doda domaći teren “kec” je delovao kao logičan izbor, ali… Gosti su već u devetom minutu stekli vođstvo,  koje su umešno čuvali. Doduše, od sredine drugog poluvremena posao im je bio olakšan usled isključenja jednog fudbalera Specije, pa su time i potonule nade da je na ovom meču moguć preokret.

KRASNODAR – KAJRAT (tip KI 1, kvota 1,35) – rezultat 2:2

Šou je napravio Kajrat ruskom timu, a na kraju je uspeo da izvuče sa remijem koji verovatno nije toliko ni značio igračima kazahstanskog tima, koliko je uništio brojne listiće... Dva puta su „gosti“ uspevali da bace Kransodar na kolena, prvo preko Gohua, potom i Lija, a Vanderson je dva puta vadio ekipu iz blata. Međutim, drugi pogodak stigao je tek u četvrtom minutu nadoknade, kada je generalno bilo prekasno da se napravi neki veći rezultat.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.