Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 00:31

REZZIME DANA (ponedeljak): Gosti su bili gladni i nadahnuti

Pogledajte ko vam je doneo novac 25. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

FARENSE - PORTO (tip 2, kvota 1,40) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 0:1

Namuči se Porto kao grešnik na samom jugu Portugalu, u oblasti Algarve. Poveo je favorizovani gost veoma rano, već u 15. minutu preko sve boljeg Iranca Mehdija Taremija, pridošlice iz Rio Avea, ali je to bilo sve do poslednjeg zvižduka

VIKOMB - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:4

Morao je Žoze Murinjo da posegne za najboljima da bi rešio enigmu koju mu je postavio živopisni kolega Geret Ejnsvort, ljubitelj rok muzike koji je večeras sjajno motivisao i pripremio svoj tim, ali će umesto nekog "tvrđeg zvuka", narednih dana slušati balade. Bio je blizu podviga, međutim...

Opširnije OVDE

HERMANŠTAT - KLUŽ (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 1:3

Trebalo je favorizovanim gostima prilično vremena da se razigraju, ali kada je Ćipćiju u 37. minutu izjednačio, bilo je mnogo lakše. Dva gola u nastavku za sigurnu pobedu i nova tri boda Kluža u rumunskoj Ligi 1.

BILBAO - HETAFE (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 5:1

Taze osvajač španskog Superkupa nije dao gostima iz Hetafea ni promil šanse na svom San Mamesu. Kukrela je istina već u prvom minutu iznenadio domaćina, ali je do kraja susreta pretrpeo brodolom i to sa petardom.

FENERBAHČE - KAJSERI (tip 1&3-5, kvota 2,20) - rezultat rezultat 3:0

Domaćin se posle remija sa Sivasom iz prethodne runde vratio na pobednički kolosek, a rivala je slomio sa po jednim pogotkom u oba poluvremena i uz odličnu partiju Mame Baba Tijama. Ne sme se umanjiti ni doprinos Dimitriosa Pelkasa koji je učestvovao kod prva dva pogotka.

Opširnije OVDE

ALANJA - ANKARAGUČU (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:3

Iznenadio je Ankaraguču na startu susreta, poveo sa 2:0, vodio na poluvremenu 2:1, ali na sreću velikog broja igrača MOZZARTA koji su danas uplatitli ovaj tip, nije izdržao protiv upornog domaćina.

SOŠO - TULUZ (tip 2, kvota 2,65) - rezultat 0:1

Visoka kvota na pobedu Tuluza začudo mnoge je privukla da odigraju ovaj tip u MOZZARTU. I prošao je, a sve zahvaljujući mlađanom Bafodeu Diakiteu koji je u 54. minutu meča Lige 2 između dva bivša prvoligaša bio precizan na dodavanje Kelvina Amijana.

PRECRTANO

FARENSE - PORTO (tip 2&3+, kvota 2,15) - rezultat 0:1

Nije bio raspoložen danas Porto za goleadu, iako smo je očekivali. Delovalo je da neće biti tako i da će napuniti mrežu domaćina do vrha kada je Mehdi Taremi dao gol već u 15. minutu. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

BENFIKA - NASIONAL (tip 1&3+, kvota 1,60) - rezultat 1:1

Morala je Benfika bez desetorice fudbalera da se uhvati u koštac sa Nasionalom, klubom koji bi, da je nastupila u najjačem sastavu, verovatno pobedila bez problema. I na kraju, tako desetkovana nije uspela da slavi. Orlovi su osmi put ostali neporaženi u prvenstvu, ali večerašnji bod ne razlikuje se mnogo od poraza.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Benfika je tikete vukla u škart

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021

Pogledajte ko vam je doneo novac 25. januara, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.