Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2020, 23:42

REZZIME DANA (ponedeljak): Čelsi, Dortmund i Zenit bez problema, Bašakšehir i Genk za nevericu...

Pogledajte ko vam je 14. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

BRAJTON - ČELSI (tip 2, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,65) - rezultat 1:3

MegaČelsi je otvorio sezonu pobedom! Nije bilo lepo za oko, niti u Liverpulu uoči gostovanja na Stamford Bridžu u nedelju imaju razloga da strahuju, ali Frenk Lampard može da bude zadovoljan što je novu kampanju započeo sa tri boda i to na uvek teškom gostovanju Brajtonu na Ameksu - 3:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

ZENIT - ARSENAL TULA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Kriza uoči reprezentativne pauze je prošlost, Zenit se vratio pobedničkim navikama i preuzeo vrh tabele od Sočija. Ruski šampion savladao je na svom terenu Arsenal iz Tule sa 3:1 (2:0) u pretposlednjem meču sedmog kola. Posle samo jednog osvojenog boda u dva kola pre odlaska na pauzu, Zenit je konačno odigrao jednu dobru, sigurnu i ubedljivu utakmicu, ovenčanu sa tri boda.

Opširnije OVDE.

ORHUS - VEJLE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:2

Rutinski i bez mnogo razloga za brigu. Orhus je već posle 17 minuta imao dva gola prednosti i tu vam je već pao kamen sa srca, a kada je stigao i treći pogodak u 58. minutu, mogli ste komotno da zaokružite lep pogodak. Jeste Vejle podigao tenziju u finišu sa dva pogotka, ali je i to u nadoknadi rešeno.

DUIZBURG - DORTMUND (tip 2, kvota 1,10) - rezultat 0:5

Puče petarda u Duizburgu, na vaše i zadovoljstvo fudbalera Dortmunda. Sve je bilo rešeno već negde oko 40. minuta. Dortmund je tada imao tri gola prednosti i igrača više, pošto je Volkmer zbog nesmotrenog starta zaradio direktan crveni karton. Sve do kraja bila je čista rutina Milionera.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 0:2

Budite bez brige - Vulvsi će i ove godine biti tvrd orah najjačima i ozbiljna konkurencija za Ligu Evrope, ako ne i nešto više! Vulvsi su kao od šale odradili gostovanje nezgodno Šefild Junajtedu i slavili sa 2:0 (2:0) posle ekspresnih golova u uvodnih šest minuta susreta. Mogao je rezultat da bude i ubedljiviji, možda su i Blejdsi mogli da učine susret interesantnijim, ali ovo je izgledalo kao suviše lak posao za Vulvse, pogotovo jer je nasuprot bio tim koji je bez problema uzimao bodove svima.

Opširnije OVDE.

NAC BREDA - DEN BOŠ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Breda vas nije izneverila. Iako je Den Boš poveo prilično rano, na kraju se sve završilo srećno i po vas i po NAC. Na startu drugog dela stiglo je izjednačenje, a onda kada su mnogi pomislili da se rezultat više neće menjati, pao je i taj drugi, gol preokreta, posle kojeg ste mogli da zaokružite pogodak.

PRECRTANO

EL ITIHAD - AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 0:0

Sve što je moglo da krene naopako za vas – pošlo je. Al Ahli je od 60. minuta bio sa igračem manje, a baš tada je domaćin imao šansu da sa bele tačke verovatno overi pobedu. Ali, tračak nade dao je Refat pošto je promašio jedanaesterac. Ali, zbog igrača manje sve je otišlo u propast.

BERŠOT - GENK (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 5:2

Šta uradi crni Genk?! Ma, ovo je veliki promašaj, iako je kvota bila preko dva. Beršot je rano poveo, ubrzo su gosti izjednačili s penala, a onda je u finišu poluvremena Genku gol poništen posle intervencije VAR sobe i to je očigledno direktno uticalo na konačni rasplet. Beršot je u roku od 17 minuta u drugom poluvremenu postigao dva gola i dobio igrača više zbog crvenog kartona Kueste na drugoj strani. Ubrzo se desio još jedan crveni za Genk, a onda i nova dva gola u mreži. Kakav fijasko...

HATAJ - BAŠAKŠEHIR (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Ne samo da vas je aktuelni šampion Turske razočarao, već je rutinski poražen od debitanta u Super ligu. Domaćin je, bar tako deluje, suviše lako pokupio tri boda na koja se u klubu verovatno nisu ni očekivala. Posle vođstva Hataja u 36. minutu Bašakšehir je imao sasvim dovoljno vremena da okrene stvari, ali umesto toga stigao je šok u nadoknadi za konačnih 2:0.

Opširnije OVDE.

HEKEN - SIRIJUS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Slično kao i sa Bašakšehirom, samo što vas je ovde prodao domaćin. Dugo su se igrači dva tima merkali preko nišana, a onda su gosti prvi raspalili i poveli na startu drugog poluvremena. Heken je bio kažnjen za sve dotadašnje promašaje i propuštene šanse, a do kraja utakmice domaći sastav uspeo je samo da izjednači rezultat. I to u petom minutu nadoknade, onako da vas još više iznervira...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.