Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 23:50

REZZIME DANA (petak): Siti pametan odabir, Espanjol podbacio

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

BRAGA - MOREIRENSE (tip 1, kvota 1,50) – u toku

ZAOKRUŽENO
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
NJUKASL - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 3:4

Prvim het-trikom u dresu Mančester Sitija, a drugim u karijeri, Tores je gotovo sam vukao Siti do pobede nad Njukaslom (4:3) dok je Ake katastrofalnim reakcijama u dva navrata bacao šampiona na kolena, čime je sebe vrlo verovatno udaljio iz ozbiljnijih Gvardiolinih planova.

Opširnije OVDE.

ZAMALEK - ENPI (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:1

Razgoropadili su se Zamalek i Enpi u prvom poluvremenu Iži utihnuli u nastvku. Sva četiri gola pala su u prvom poluvremenu, a Zamalek se posle remija sa Al Ahlijem vratio na pobedničku stazu. Vezao je Zamalek treći trijumf protiv Enpija i uvećao prednost u odnosu na Al Ahli, ali najveći rival ima tri utakmice manje.

KARABAG - KEŠLA (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:0

Kuva u Azerbejdžanu u borbi za titulu Iži izlazak u kvalifikacije za Ligu šampiona. Karabag nije podlegao pod pritiskom, sačuvao je lidersku poziciju i ostavio iza sebe Nefči. Ipak, prednost je minimalna – iznosi samo jedan bod. Odolevala je Kešla u prvih 45 minuta, ali je u nastavku spustila gard Iži poklekla.

DINAMO MINSK – SMORGONJ (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 2:0

Uhvatio je zalet Dinamo Minsk Iži probio se do drugog mesta u Belorisiji. Opravdao je očekivanja Iži epitet favorite Dinamo. Nije dopustio da dođe do drame, a kamoli iznenađenje. Spakovao je po gol u oba poluvremena i rutinski izašao na kraj sa rivalom.

GALVEJ – VEKSFORD (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 1:0

Veksford je još jednom potvrdio da je najgori tim u drugoj ligi Irske. Ni posle osmog meča u sezoni nije osvojio ni bod. Po svemu sudeći selidba u niži rang mu ne gine. Galvej je golom Hardlija u 95. minutu stigao do vredna tri boda i mesta koje vodi u plej-of za promociju.

ARKA – RESOVIJA (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 1:0

Želi Arka da se vrati u poljsku Ekstraklasu i na dobrom je putu. Drastično je podigla formu u poslednje vreme, igra sa mnogo više samopouzdanja Iži to se vidi na rezultatima. Ostvarila je Arka četvrti uzastopni trijumf i sada već može da razmišlja i o direktnom ulasku u Ekstraklasu, a ne o bitkama kroz baraž.

PRECRTANO

AL HILAL – AL BATIN (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 1:1

Bafetimbi Gomis je mogao da postane heroj, a ispao je tragičar i pored toga što se upisao u listu strelaca. Otvorio je Gomis utakmicu golom, Al Batin je uspeo da poravna rezultat i vrati stvari na nulu, a francuski golgeter je u 96. minutu promašio penal i propustio priliku da Al Hilalu donese tri boda.

ESPANJOL – KARTAHENA (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 0:2

Ekspresno se Espanjol vratio u Primeru i odmah je počeo da otaljava posao. Ima siguran ulaz u elitni rang, pa sebi može da dopusti slabija izdanja u završnici sezone. Kartahena se bori za opstanak i tri boda osvojena u Barseloni su joj zlata vredna. Drugu utakmicu u nizu je Kartahena sačuvala mrežu, a pobedu su gostima doneli Delmas i Kastro.

LIBEREC - BRNO (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 1:1

Prštalo je u finišu susreta, a sve je krenulo od Marinog crvenog kartona. Iako je Liberec ostao sa igračem manje u polju, prvi je stigao do prednosti. Moskera je otvorio ekipu Brna, sve je vodilo ka pobedi domaćina, ali da se Liberec ne raduje postarao se Rušek u 93. minutu

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.