Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 00:55

REZZIME DANA (petak): Pali ste na najigranijem paru, ali 70 odsto uspešnosti nije loše

Pogledajte ko vam je 27. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

VOLFZBURG - VERDER (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 2,10) - rezultat 5:3

Kakav meč za otvaranje kola Bundeslige - strašan meč! Volfzburg je dočekao Verder u njihovom jubilarnom 50. meču, a sve se završilo rezultatom 5:3 (3:2). Palo je osam golova, bilo je majstorija, grešaka, običnih pogodaka, akcija, svega što fudbal čini igrom koju toliko volimo.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - KPR (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 2:1

Verovatno su se negde potajno nadali u redovima KPR da bi, ako ništa drugo, mogli da uzmu makar bod i tako prekinu petogodišnji post, ali nije ovo bilo veče za takve stvari. Brentford je slavio sa 2:1 (1:1) i tako šesti put zaredom u poslednjih pet godina nadigrao gradskog takmaca, a ono što je kladiocima možda i bilo najvažnije – ponovo je palo bar tri gola na meču! Peti put zaredom, dok je u četiri od tih šest navrata prošao i tip GG&3+, što može da bude odlična polazna tačka za prognoziranje ishoda meča kada KPR ponovo bude gost Brentfordu

Opširnije OVDE.

LOKOMOTIVA SOFIJA - SEPTEMVRI SOFIJA (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:0

Lokomotiva je iskoristila situaciju da obezbedi rutinsku pobedu nad gradskim rivalom. Sve je počelo nedugo po isteku pola časa, da bi već na početku drugog poluvremena Lokomotiva stigla do drugog gola i tako razrešila sve dileme.

TRANMER - BREKLI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Samo jedan gol razdvojio je dva kluba, ali bio je to onaj u korist domaćina, ali i naših kladilaca koji su čekali pobedu Tranmera. Jedini pogodak na meču postigao je rezervista Kejn Vuleri u 67. minutu, odnosno samo sedam minuta pošto je ušao na teren. Noga mu se pozlatila.

BALA TAUN - NJUTAUN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Bala Taun nije razočarao i opravdao je ulogu apsolutnog favorita u ovoj utakmici. Njutaun nije pružio veliki otpor, a već posle 45 minuta domaćin je imao 2:0 u džepu, što je obezbedilo mirniji nastavak susreta i finiš u kojem su viđena još dva gola, po jedan na obe strane, čisto da se malo začine poslednji trenuci.

KAMBUR - DEN BOŠ (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

S obzirom da je kvota na kec iznosila 1,15, verovatno se mnogima smučio pogled na rezultat ovog mega u momentima kada su gosti poveli sa 1:0. I taj rezultat bio je aktivan sve do finiša prvog poluvremena, kada je ipak svima laknulo. Jer, u nastavku Kambur nije ostavio naše igrače bez zarade, pošto su pala još dva gola i to je garantovalo miran san.

NOTS KAUNTI - VELDSTON (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:0

Sve je išlo tako rutinski ovde. Kada ste posle 19 minuta videli da Nots Kaunti već vodi sa 2:0, mogli ste komotno da zaokružite pogodak i samo dočekate da vidite kolika će konačna razlika biti. Možda i malo razočaravajuće, pao je još samo jedan gol i to u poslednjim trenucima. Ali, vama je bilo važnije to da je Nots Kaunti dobio.

PRECRTANO

TVENTE - RKC (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 0:2

Veliko iznenađenje u Holandiji, još veće za naše kladioce koji su čekali keca u Enshedeu – RKC Valvajk je savladao Tvente sa 2:0 (2:0) kao gost i uzeo prvi trijumf na gostovanjima nekadašnjem šampionu Eredivizije posle osam i po godina!

Opširnije OVDE.

KRISTAL PALAS - NJUKASL (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:2

Možda nije Njukasl tim za evrotakmičenja, ali će nam Svrake pod vođstvom Stiva Brusa pružiti mnogo ludih trenutaka do kraja sezone, tu više nema nikakve dileme. Posle vezanih poraza od Sautemptona i Čelsija sa po dva primljena gola, sada je Njukasl nadigrao Kristal Palas na Selhurst Parku sa identičnih 2:0 i to bukvalno u poslednji čas!

Opširnije OVDE.

STRAZBUR - REN (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 1:1

Zaista veoma lep početak utakmice između Strazbura i Rena. Umesto standardne "postavke" pri predstavljanju igrača, ovoga puta su momci iz pomenuta dva tima napravili slovo "M" u čast Dijega Armanda Maradone. Prijateljski početak, posle toga dosta borbe i rezultat 1:1 (1:0) na kraju.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.