Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 00:06

REZZIME DANA (petak): Izraziti favoriti opravdali očekivanja

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,95 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ) rezultat 3:1 (2:0)

Blede igre i silni prosuti bodovi uticali su da Arsenal prethodnih meseci postane sinonim za razočaranje i bude predmet brojnih šala pristalica glavnih rivala, međutim duel sa Aston Vilom i pobeda Tobdžija 3:1 konačno su doneli povod za osmeh članova i navijača londonskog kluba.

Opširnije OVDE.

SAMPDORIJA - SPECIJA (tip 1, kvota 1,90) rezultat 2:1

Antonio Kandreva je večeas bio direktno zaslužan za osvajanje vrednih bodova protiv Specije u Đenovi. Veteran je prvo u 15. minutu izveo slobodan udarac, koji je na putu ka golu zakačio napadač gostiju Emanuel Gjasi i poslao je u mrežu, dok je nagrada za taj trenutak stigla u 36. minutu. Verde je samo ublažio poraz u nadoknadi.

Opširnije OVDE.

MAJNC - AUGZBURG (tip 1, kvota 1,75) rezultat 4:1

Raspoloženi napadači Majnca Karim Onisivo i Džonatan Burkart režirali su pobedu kojom je domaćin prekinuo niz od pet susreta bez trijumfa i istovremeno produbio muke Augzburga. Onisivo koji je načeo mrežu gostiju kasnije je dva putasa golom spojio Burkatra i te je Majnc stigao do tri boda posle niza od tri poraza i dva remija.

Opširnije OVDE.

TORINO - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,75) rezultat 3:2

Konačno radost i na torinskom Olimpiku. Bikovi su prekinuli niz od četiri vezana meča bez pobede u Seriji A i sa druge strane produžili agoniju Đenove, koja nije slavila od 12. septembra i uskoro je treba očekivati na dnu tabele, ukoliko se nešto drastično ne promeni u njenoj igri.

Opširnije OVDE.

DINAMO - HIMKI (tip 1, kvota 1,65) rezultat 4:1

Možda nije realno, u konkurenciji sa ovako snažnim Zenitom (bez obzira na dva vezana poraza), ali Dinamo iz Moskve ima pravo na velike snove. Ekipa Sandra Švarca vratila se na pobednički kolosek ubedljivim slavljem nad Himkijem i tako se izjednačila na vrhu tabele sa gigantom iz Sankt Peterburga.

Opširnije OVDE.

EIBAR - KARTAHENA (tip 1, kvota 1,70) rezultat 2:1

Domaćin je imao crveni karton od 43. minuta, kada je isključen Tono, ali je uspeo da odbrani dva gola prednosti koje je stekao u prvih devet minuta meča, zahvaljujući pogocima Havijera Munoza i Gustava Blanka. Gosti su napadali u drugom poluvremenu, ali jedno što su uspeli jeste da ublaže poraz zahvaljujući Pablu de Blazisu.

GIMARAIS - MARITIMO (tip 1, kvota 1,60) rezultat 2:1

Ozbiljno su fudbaleri Maritima preznojili favorizovanu Vitoriju u Gimaraešu. Stigli su na gostovanje sa stidljivom namerom da prekinu niz od sedam utakmica bez pobede i znajući da će većim delom meča 9. kola portugalske elite biti u podređenom položaju. Muški su odolevali do završnih dvadesetak minuta, uspeli da izjednače u 89, ali im je par desetina sekundi kasnije pala koncentracija, te su morali da se pomire sa četvrtim ovosezonskim porazom.

Opširnije OVDE.

LEH - VISLA (tip 1, kvota 1,37) rezultat 4:1

Dušan Lagator je bio strelac izjednačujućeg pogotka u Poznanju, ali to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi za osvajanje makar jednog boda. Domaćin je dodao gas u nastavku i stigao do prilično ubedljivog pogotka. Radoslav Muravski je vratio prednost Lehu, a onda su konačan rezultat postavili Kaminski i Amaral.

PRECRTANO

VILEM II - FORTUNA (tip 1, kvota 1,90) 1:1

Domaćin je imao čak 21 šut ka protivničkom golu, ali jedno što je uspeo u tim silnim naletima, jeste da izjednači rezultat preko Maca Kohlerta u 59. minutu utakmice. Gosti su kaznili silne promašaje Vilema u 54. minutu, poveli su preko Tidžanija Noslina, ali im je radost trajala svega pet minuta. Ipak, mogu da budu zadovoljni bodom, jer je domaći tim silno napadao u samoj završnici.

OSASUNA - GRANADA (tip 1, kvota 1,80) rezultat 1:1

Osokoljeni serijom od tri pobede fudbaleri Osasune dočekali su gostovanje Granade odlučni u nameri da dopišu novi trijumf, a pogodak Čimija Avile u 45. minutu krunisao je inicijativu domaćina. Ipak, čitava koncepcija toma iz Pamplone srušila se poput kule od karata crvenim kartonom Kotea u 74. minutu, a gosti su igrača više materijalizovali u poslednjem minutu utakmice i tako stigli do dragocenog boda.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.