REZZIME DANA (petak): Da ne beše Nice...

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Da ne beše Nice...

Pogledajte ko vam je 11. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

LEGIJA - PJAST (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1

Legija je od početka prvenstva prosula sedam bodova, ali je i kao takva bila u samom vrhu liste najigranijih parova dana... Očigledno, opravdano! Šampion je lagano zabeležio drugu pobedu, ostavivši Pjast na poslednjoj poziciji bez upisane pobede.

BAŠAKŠEHIR - BURSA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:0

Nismo gledali preterano interesantan duel na stadionu Fatih Terim, ali ono što je mnogo bitnije za vas jeste da je Bašakšehir stigao do pobede na startu šampionata. Jedini gol na meču postigao je Elija u 21. minutu kada je sjajno šutirao na asistenciju Klišija.

BATE BORISOV - DINAMO BREST (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:0

Na mišiće, ali zaokruženo! Prvak Belorusije uspešno je nastavio poteru za Šahtjorom, pošto će minimalnom pobedom nad Brestom prenoćiti sa bodom zaostatka za rivalom iz Soligorska. Momenat odluke dogodio se u 51. minutu kada je Gordejčuk smestio loptu iza leđa Malerbea za veliku radost domaćih navijača.

MALME - KALMAR (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 6:0

Sa Malmeom nema greške. Švedski šampion suvereno je nastavio da gazi ka 23. tituli, a 14. recku udario je protiv Kalmara koji je čak šest puta morao da vadi loptu iz mreže. Veliku pomoć imali ste u liku Romarinja koji je u 28. minutu isključen zbog drugog žutog kartona. Od tog momenta gosti su kapitulirali četiri puta.

ARSENAL - LESTER (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 4:3

Arsen Venger ni ovog leta nije uspeo da uradi ništa sa svojom odbranom, koja je i večeras bila bušna kao švajcarski sir. Delovalo je da će odlični tim Krejga Šekspira to uspeti da iskoristi, vodio je sa 2:1 i 3:2, a onda su Tobdžije golovima Arona Rezmizija i Olivijea Žirua u rasponu od svega dva minuta stigle do velikog trijumfa.

SLAVIJA PRAG - JIHLAVA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Slavija je i dalje neporažena. Ali, ono što je još bitnije jeste da je u trećem kolu češkog prvenstva savladala Jihlavu u Pragu... Domaćin je završio priču u prvih 20 minuta, kada su Husbauer i Dani zatresli protivničku mrežu.

PATRIK - SELTIK (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:1

Nije se Seltik naigrao fudbala na gostovanju Patriku, ali je nastavio dominaciju kada je reč o međusobnim duelima ovih ekipa. Samo ćemo vam reći da Seltik nijednom nije poražen u 21. veku od Patrika. Pametno ste igrali dvojku i ziheraški je zaokružili.

HAJDUK - SLAVEN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

U senci derbija između Rijeke i Dinamo Zagreba svoj meč igrali su Hajduk i Slaven Belupa. Splićani su se prilično namučili, ali su do minimalnog trijumfa došli dobrom reakcijom Ohandže iz 62. minuta ispred Markovićevog  gola.

PRECRTANO:

NICA - TROA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Nica je doživela i drugi poraz u francuskom prvenstvu! Ovoga puta od trećeplasiranog tima iz prošle sezone na njegovoj Alijanc Rivijeri bio je uspešniji Troa, pa sastav Lusijana poljuljanog samopouzdanja ide na noge Napoliju u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Dobro razmislite šta ćete igrati u Italiji...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Čelsi u odbranu titule kreće pobedom, lak posao za Hofenhajm

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2017, 12:41

Pročitajte nekoliko predloga za 12. avgust....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

REZZIME DANA (subota): Čelsi, šta je ovo? Od Liverpula nas ništa ne iznenađuje

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2017

Pogledajte ko vam je 12. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.