PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Čelsi u odbranu titule kreće pobedom, lak posao za Hofenhajm

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Čelsi u odbranu titule kreće pobedom, lak posao za Hofenhajm

Pročitajte nekoliko predloga za 12. avgust...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Antonio Konte izjavio je pre nekoliko dana da će predstojeća sezona biti najizazovnija u njegovoj karijeri. Očigledno je da menadžer branioca titule ima nesuglasica sa upravom, ali to uopšte ne bi smelo da utiče na keca na ovom meču (iako Barnli ima bolji međusobni bilans).

Uprava Mančester Sitija ponovo je "strovalila" ogroman novac na nove igrače i trenutno ima najskuplju odbranu u istoriji fudbala. Daleko skromniji novajlija u eliti teško da može da se odupre gostima i dvojka u Brajtonu ne bi smela da izostane. Kvota bi mogla da bude 1,45.

Ekipu Hala napustio je ovog leta veliki broj fudbalera, pa novog menadžera, bivšeg selektora Rusije i dugogodišnjeg trenera moskovskog CSKA Leonida Sluckog čeka izuzetno težak posao. Ipak, Barton nije baš zastrašujuć na gostovanjima te je kec naš izbor za ovaj meč Čempionšipa.

Družina koja je pod imenom Turbina 1954. i 1955. bila prvak nekadašnjeg DDR-a biće samo "meze" za Hofenhajmovce uoči "glavnog jela", okršaja sa Liverpulom u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona. Dvojka se podrazumeva i realno je da dođe uz 3+, a par je u našoj Super 8+1 ponudi.

Hibsi su se posle tri godine vratili u škotsku elitu, a minulih sezona uspevali su da namuče ekipu Rendžersa. Sada su dobro startovali i mogli bi bar do jednog pogotka. Međutim, uloga favorita pripada domaćima, te je kec siguran, a mi bismo čak rizikovali sa kombinacijom 1&3+.

Klaudio Ranijeri neće po dobrom pamtiti debi na klupi Nanta (poraz u Lilu rezultatom 3:0), a lako bi moglo da se desi da njegovi puleni i protiv odličnog Marselja izvuku deblji kraj, što mi i očekujemo. Dvojka plaća odlično i bila bi šteta da je propustite zbog manjka hrabrosti.

Ni branilac titule, ni njegov prvi pratilac u minulom prvenstvu nisu najbolje startovali u ovom, a Spartak je na poslednjem gostovanju doživeo poniženje u Sankt Peterburgu. Gosti su dobili prethodna dva međusobna okršaja, ali CSKA je pre toga vezao tri pobede. Najrealnije deluje GG3+.

Verder je 2015. na jedvite jade eliminisao Vircburg upravo u prvom kolu Kupa (posle 90 minuta bilo je 0:0), da bi kasnije dogurao do polufinala, a lani je Zelene u ovoj fazi takmičenja šokirao Lote. Zbog svega pomenutog oprez nije naodmet za susret na neutralnom terenu u Ofenbahu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.