Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2020, 23:58

REZZIME DANA (nedelja): Viola i Đenova slavile efikasno i sigurno

Pogledajte ko vam je doneo novac 2. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli.

ZAOKRUŽENO

SPAL - FJORENTINA (tip 2, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,55) - 1:3

Ceo nastavak sezone SPAL je odigrao bez ijedne pobede. Nije slavio čak ni na kraju, na oproštaju od Serije A, kada ni Fjorentini bodovi ništa nisu značili. Ali, Ljubičasti su igrali za čast i slavu i na kraju golom u 89. minutu upisali trijumf – 3:1.

Opširnije OVDE.

ĐENOVA - VERONA (tip 1, kvota 1,60) - 3:0

Da li su u Lećeu sanjali čudo pred poslednje kolo, kada je celoj planeti bilo jasno da su veće šanse da se spuste vanzemaljci u Đenovu, to samo oni znaju. Ali, niko večeras nije ostao zatečen ishodom poslednjeg kola Serije A. Đenova je preživela i to laganim hodom, rešivši pitanje opstanka već do poluvremena, pa će Leće ruku pod ruku sa Brešom i SPAL-om, koji su se davno spakovali, da se preseli u Seriju B

Opširnije OVDE.

BODO - STREMSGODSET (tip 1, kvota 1,18) - 3:2

Zanimljiva utakmica, sa dosta promena. Bodo je tri puta vodio, Stremsgodset je dva puta uspevao da se vrati, ali treći put nije uspeo. Bodo je poveo u 12. minutu, gosti uzvratili minut kasnije. Potom je Bodo poveo posle autogola, a Stremsgodset izjednačio u 66. minutu, da bi minut kasnije Bodo dao gol i prelomio utakmicu.

RADŽA KAZABLANKA - JUSUFIJA BEREČID (tip 1, kvota 1,55) - 2:0

Nije uspevala Radža Kazablanka da prelomi meč, u prvom poluvremenu velikan nije stigao do gola, ali jeste to sve uradio u drugom poluvremenu. Prvo je Hafidi bio precizan u 51. minutu, a onda je tačku na "i" stavio Ahadad golom u 72. minutu čime je sve bilo gotovo. Kec je došao kao što ste planirali.

TORŠAVN - FUGLAFJORDUR (tip 1, kvota 1,25) - 2:0

Iako je Toršavn promašio penal u 31. minutu utakmice, uspeo je domaći tim da se sastavi i da dođe do pobede na ovom meču. Prvi gol na utakmici dao je Sojlu u 38. minutu utakmice, a isti igrač je bio precizan i u 65. minutu. Runavik se nije izvukao.

ŠIROKI BRIJEG - TUZLA (tip 1, kvota 2,55) - 1:0

Široki Brijeg dočekao je ekipu Tuzle Siti i uspeo je da slavi sa 1:0 (1:0). Tuzla Siti se pojačala ove sezone, pa vreba iz prikrajka, ali ovaj početak joj sigurno neće prijati u toj nameri da bude favorit iz senke. Široki je iz prve šanse stigao do gola. Igrao se 12. minut kada nakon sjajne akcije i asistencije Jurilja Stipe Jurić pogodio za prednost od 1:0.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LUDOGOREC - LOKOMOTIVA PLOVDIV (tip 1, kvota 1,50) - 0:1

Niže Ludogorec šampionske titule, ali u ostalim domaćim takmičenjima nije baš toliko dominantan. Još jednu packu, još jedan šamar dobio je večeras, pošto je izgubio od Lokomotive iz Plovdiva meč Superkupa Bugarske – 1:0. Ekipa iz Plovdiva je još jednom pokazala da je doktor za kup takmičenja. Osvojila je dva uzastopna Kupa Bugarske, a večeras i Superkup, osvetivši se Ludogorecu za poraz u prošlogodišnjem izdanju.

Opširnije OVDE.

LEĆE - PARMA (tip 1, kvota 1,55) - 3:4

Leće i Parma su odigrali vrlo interesantno poluvreme, u kojem su gosti vodili 2:0, ponovo su crveno-žuti pogodili jednom svoju mrežu, a na kraju prvih 45 minuta bilo je nerešeno. Vatromet golova je nastavljen u drugom delu. Ponovo je Parma prvo pogodila dva puta, da bi Leće smanjio na 4:3, kako je ostalo do kraja. Ako se već seli u Seriju B, neka bude uz goleadu.

Opširnije OVDE.

BOLONJA - TORINO (tip 1, kvota 1,80) - 1:1

U takmičarski nebitoj utakmicI Bolonja i Torino su podelili po bod (1:1). Bolonja je htela da popravi utisak i poraz i prošlog kola pa je stigla do prednosti već u 18. minutu, ali je Torino preko Simonea Zaze uspeo do izjednačenja u 66. minutu meča.

Opširnije OVDE.

SASUOLO - UDINEZE (tip 1, kvota 1,85) - 0:1

Nadali ste se da bi Sasuolo mogao do pobede na ovoj utakmici jer je to ekipa koja igra u veoma dobroj formi, daje mnogo golova, ali je danas potpuno podbacila. Udineze je to znao da iskoristi pa je golom Okake u 53. minutu utakmice stigao do sva tri boda. I oborio vam je tiket.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Švajcarci za kraj sezone, Rumuni čekaju šampiona, Skandinavci se igraju

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 11:20

Pročitajte nekoliko predloga za 3. avgust 2020...NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.