Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2021, 23:36

REZZIME DANA (nedelja): Juve i Junajted razočarali

Pogledajte ko vam je doneo novac ovog 22. avgusta, a ko vas je razočarao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

LEVANTE - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,70) -

ZAOKRUŽENO
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
ATLETIKO MADRID - ELČE (tip 1, kvota 1,30) - 1:0

Već viđeno. Daš protivniku loptu da igra, a ti daješ golove i pobeđuješ. Dobitna kombinacija Atletiko Madrida poslednjih godina kod Čola Simeonea. Elče je samo nova žrtva te čuvene filozofije - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

NAPOLI - VENECIJA (tip 1, kvota 1,28) - 2:0

Do pobede uz mnogo uzbuđenja je stigao i Napoli. Iako su Napolitanci na početku meča ostali bez isključenog Osimena koji je ošamario rivala i iako je Insinje promašio penal posle igranja rukom Kaldare, Lučano Spaleti je uspeo da skine skalp novajliji Veneciji – 2:0.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - GO AHED IGLS (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Posle dva kola Fajenord je lider Eredivizije. Posle ubedljivih 4:0 na startu prvenstva sa Viljemom II, roterdamski velikan je rutinski savladao Go Ahed Iglse. Igrač utakmice bio je dvostruki strelac Brajan Linsen.

FENERBAHČE - ANTALIJA (tip 1, kvota 1,75) - 2:0

Dve utakmice - dve pobede za Fenerbahče. Istanbulski velikan je stopostotan posle 180 minuta fudbala u novoj sezoni Super lige, ali daleko od toga da blista kako se da zaključiti na osnovu dosadašnjih rezultata. Štaviše, može se reći da sa dosta oscilacija igra ekipa Vitora Fereire u uvodnom delu takmičarske godine. Mučili su se Kanarinci u minimalcu protiv Adane Demirspor, a još više u drugom kolu protiv Antalije, iako su slavili ubedljivije - 2:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

ROMA - FJORENTINA (tip 1, kvota 1,80) - 3:1

Gospodin Posebni je na klupi Vučice u Seriji A debitovao pobedom nad Fiorentinom od 3:1. Izvojevanom sa mnogo energije, požrtvovanja i brzine. Mnogo je ovo drugačija Roma od one na koju smo navikli prošlih godina… Plesala je večeras po ivici ali je pokazala karakter i da se ne predaje. Na kraju je zasluženo slomila otpor žilave Viole.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - BERŠOT (tip 1, kvota 1,23) - 3:2

Znate onaj osećaj kada platite kartu i onda na utakmici dobijete sve što se poželeli. Nešto slično tome osetili su navijači Klub Briža koji su prisustvovali pobedi svog tima nad Beršotom od 3:2 (2:1).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SAUTEMPTON - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,62) - 1:1

Imali su izabranici Olea Gunara Solskjera gol minusa na gostovanju Sautemptonu, po mišljenju mnogih postignut posle sudijske greške, ali nisu klonuli duhom, vratili se sa pauze i oslonivši se na individualni kvalitet stigli do boda - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

MARITIMO - PORTO (tip 2, kvota 1,45) - 1:1

Dominirao je Porto na stadionu u Funšalu gotovo od prvog minuta, pretio sa svih strana, ali se kući vraća samo sa bodom. Maritimo je izdržao i iskoristio jednu od retkih prilika. Ispunio je zacrtani cilj - 1:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

UDINEZE - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,52) - 2:2

Počela je nova sezona u Seriji A, a Juve već štuca. Imao je dva gola prednosti u Udinama zahvaljujući Paulu Dibali, ali ih je ispustio. Na stubu srama našao se Vojčeh Ščensni, koji se poigravao u završnim minutima i na kraju koštao Staru damu bodova - 2:2 (0:2). Kristijano Ronaldo je u igru ušao u 60. minutu, a onda u poslednjim sekundama postigao gol za pobedu, ali ga je VAR poništio zbog ofsajda.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.