REZZIME DANA (nedelja): Juve i Junajted razočarali

Vreme čitanja: 3min | ned. 22.08.21. | 23:59

Pogledajte ko vam je doneo novac ovog 22. avgusta, a ko vas je razočarao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - ELČE (tip 1, kvota 1,30) - 1:0

Već viđeno. Daš protivniku loptu da igra, a ti daješ golove i pobeđuješ. Dobitna kombinacija Atletiko Madrida poslednjih godina kod Čola Simeonea. Elče je samo nova žrtva te čuvene filozofije - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

NAPOLI - VENECIJA (tip 1, kvota 1,28) - 2:0

Do pobede uz mnogo uzbuđenja je stigao i Napoli. Iako su Napolitanci na početku meča ostali bez isključenog Osimena koji je ošamario rivala i iako je Insinje promašio penal posle igranja rukom Kaldare, Lučano Spaleti je uspeo da skine skalp novajliji Veneciji – 2:0.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - GO AHED IGLS (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Posle dva kola Fajenord je lider Eredivizije. Posle ubedljivih 4:0 na startu prvenstva sa Viljemom II, roterdamski velikan je rutinski savladao Go Ahed Iglse. Igrač utakmice bio je dvostruki strelac Brajan Linsen.

FENERBAHČE - ANTALIJA (tip 1, kvota 1,75) - 2:0

Dve utakmice - dve pobede za Fenerbahče. Istanbulski velikan je stopostotan posle 180 minuta fudbala u novoj sezoni Super lige, ali daleko od toga da blista kako se da zaključiti na osnovu dosadašnjih rezultata. Štaviše, može se reći da sa dosta oscilacija igra ekipa Vitora Fereire u uvodnom delu takmičarske godine. Mučili su se Kanarinci u minimalcu protiv Adane Demirspor, a još više u drugom kolu protiv Antalije, iako su slavili ubedljivije - 2:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

ROMA - FJORENTINA (tip 1, kvota 1,80) - 3:1

Gospodin Posebni je na klupi Vučice u Seriji A debitovao pobedom nad Fiorentinom od 3:1. Izvojevanom sa mnogo energije, požrtvovanja i brzine. Mnogo je ovo drugačija Roma od one na koju smo navikli prošlih godina… Plesala je večeras po ivici ali je pokazala karakter i da se ne predaje. Na kraju je zasluženo slomila otpor žilave Viole.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - BERŠOT (tip 1, kvota 1,23) - 3:2

Znate onaj osećaj kada platite kartu i onda na utakmici dobijete sve što se poželeli. Nešto slično tome osetili su navijači Klub Briža koji su prisustvovali pobedi svog tima nad Beršotom od 3:2 (2:1).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SAUTEMPTON - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,62) - 1:1

Imali su izabranici Olea Gunara Solskjera gol minusa na gostovanju Sautemptonu, po mišljenju mnogih postignut posle sudijske greške, ali nisu klonuli duhom, vratili se sa pauze i oslonivši se na individualni kvalitet stigli do boda - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

MARITIMO - PORTO (tip 2, kvota 1,45) - 1:1

Dominirao je Porto na stadionu u Funšalu gotovo od prvog minuta, pretio sa svih strana, ali se kući vraća samo sa bodom. Maritimo je izdržao i iskoristio jednu od retkih prilika. Ispunio je zacrtani cilj - 1:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

UDINEZE - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,52) - 2:2

Počela je nova sezona u Seriji A, a Juve već štuca. Imao je dva gola prednosti u Udinama zahvaljujući Paulu Dibali, ali ih je ispustio. Na stubu srama našao se Vojčeh Ščensni, koji se poigravao u završnim minutima i na kraju koštao Staru damu bodova - 2:2 (0:2). Kristijano Ronaldo je u igru ušao u 60. minutu, a onda u poslednjim sekundama postigao gol za pobedu, ali ga je VAR poništio zbog ofsajda.

Opširnije OVDE.

LEVANTE - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,70) - 3:3

Tek je završnica drugog kola Primere, mali je uzorak, ali nema dileme da su Levante i Real Madrid odigrali najsadržajniji i nauzbudljiviji duel u španskoj eliti ove sezone. U prvom poluvremenu jedan gol, u nastavku... Spektakl. Mreže su se tresle pet puta, domaćin preokrenuo golčinom Kampanje, vodio u dva navrata, ali je Kraljevski klub imao svog heroja. Vinisijus Žunior je sa dva pogotka, od kojih drugi pripada kategoriji fudalskih minijatura sprečio poraz jednog od glavnih pretendenata na titulu.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara