Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 23:38

REZZIME DANA (četvrtak): Ni iksevi nisu pokvarili berićet

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ROZENBORG - BRAN (tip 1, kvota 1,47) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:2

Najigraniji tip dana uplaćen u MOZZARTU. "Pola Srbije" je odigralo keca na ovaj meč, a on je došao tek u 90+1 pogotkom trostrukog strelca Kristofera Zaharijasena. Junaka susreta, ali i mnogih tiketa.

MALME - ELFSBORG (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Birmančević je u prvoj utakmici kao starter postigao debitantski gol za Malme u pobedi nad Varbergsom, a večeras je doneo nova tri boda svom timu. Sjajnim udarcem sa 20 metara, mladi Srbin je postigao pobedonosni gol koji je njegovu ekipu vinuo na lidersku poziciju u prvenstvu.

Opširnije OVDE

GRASHOPERS - KRIN (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1

Pogodcima Demashaja u 13. i Bonatinija u 41. minutu tim sa Lecigrunda je stekao značajnu prednost. Ali kada ju je Patrik Luan smanjio u 68. minutu usledilo je gotovo polusatno strahovanje. Srećom i ovaj tip je preživeo.

RAJO V. - ODIJEDO (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 4:1

Još jedno u nizu današnjih tipovanja na domaćina koji se isplatio. Rajo je bio više nego ubedljiv, sačuvao tri boda, usput i šansu da se do kraja sezone domogne neke od pozicija koje vode u plej-of za promociju u Primeru.

HIHON - LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Večeras je nekadašnji špic Partizana, Uroš Đurđević razbio četrdesetodnevni golgeterski maler, a njegov tim je pobedom protiv Las Palmasa i nakon 40. kola osigurao poziciju broj šest.

Opširnije OVDE

MONCA - ČITADELA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Mario Baloteli i saigrači su zadali rivalu dva udarca, naterali ga da strepi jer je potencijalno nerešen rezultat dvomeča u finale vodio bolje plasirani tim iz ligaškog dela, dakle Moncu, ali snage za totalni obrt nije bilo.

Opširnije OVDE

LEČE - VENECIJA (tip X2, kvota 1,68) - rezultat 1:1

Plasman tima sa grada na vodi u finale plej-ofa za seriju A predstavlja malo iznenađenje budući da su Đalozozi bili nešto ubedljiviji u liigaškom delu i direktno izborili polufinale, dok je Venecija prethodno morala da eliminiše Kjevo i to tek posle produžetaka.

Opširnije OVDE

GENK - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 4:0

Lagani ples Kristijana Torstveta na zelenoj čoji Luminus arene. Norvežanin je postigao prva tri gola na utakmici, te je četvti, delo njegovog saigrača Sirila Desera bio samo potvrda potpune dominacije domaće ekipe.

PRECRTANO

LEVSKI - BOTEV (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Nekada jedno od najvećih, ako i najveće ime bugarskog fudbala sada je bleda senka slavne prošlost. Bio je ovo meč koji praktično ništa ne znači, pošto je tim iz Sofije već izgubio mogućnost kvalifikacije u Konferencijsku ligu. Te ovaj kiks i nije veliko iznenađenje.

ANDERLEHT - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 3:3

Klub Briž je dominirao u regularnom delu sezone, u plej-ofu je usled podele bodova na kratko strahovao da bi zahuktali Genk mogao da mu pomrsi račune, ali je na kraju ipak odbranio tron.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Birmančević spasavao tikete, Italijani i Španci ispoštovali

Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2021, 06:58

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. maja, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDEpogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.