REMI U HUMSKOJ: Partizan imao sve u svojim rukama, Katai doneo bod Zvezdi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 17:38

REMI U HUMSKOJ: Partizan imao sve u svojim rukama, Katai doneo bod Zvezdi (VIDEO)

Crno-beli zadržali dva boda prednosti u odnosu na večitog rivala.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde danas od 18 časova na stadionu u Humskoj odigraće 165. Večiti derbi u okviru devetog kola Superlige Srbije. Crno-beli posle dužeg vremena, tačnije sedam godina, u večiti derbi ulaze sa bodovnom prednošću u odnosu na Crvenu zvezdu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Večiti rivali ulaze u derbi u odličnoj formi i posle pobeda u evropskim utakmicama. Partizan je u domaćem prvenstvu neporažen od početka sezone i ima dva boda prednosti u odnosu na crveno-bele, pa je ovo dobra prilika da dodatno uvećaju bodovnu prednost. Seriju dobrih rezultata je Partizan nastavio i u Ligi konferencija pobedom protiv Anortozisa u četvrtak.

STARTNIH 1️⃣1️⃣ 🆚 FK Crvena zvezda

🔄 IZMENE:

N. Stevanović, I. Obradović, B. Ostojić, M. Živković, A. Šćekić, Q. Menig, F. Holender, M. Milovanović, A. Lutovac, M. Smiljanić, N. Terzić.

Napred Partizan! 🖤🤍 pic.twitter.com/5JUZZXL542

— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 19, 2021

Na drugoj strani crveno-beli su nešto sporije počeli sezonu, aloi su sada i oni u dobroj formi. Bodovni zaostatak za večitim rivalom je plod remija u prvom kolu prvenstva protiv Vojvdoine, ali su posle toga igrači Dejana Stankovića ostvarili šest pobeda u nizu i takođe su u dobroj formi koju su potvrdili pobedom protiv Brage u prvom kolu Lige Evrope. Za glavnog sudiju ovog meča određen je Novak Simović koji je prošle sezone delio pravdu na oba prvenstvena derbija.

DRUGO POLUVREME

PRVO POLUVREME

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 1:1 (1:0)

STADION: JNA.

SUDIJA: Novak Simović.

STRELAC: Natho 36 - Katai 83.

PARTIZAN: Popović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Jojić, Marković, Natho, Jović, Rikardo.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Eraković, Dragović, Degenek, Rodić, Sanogo, Krstičić, Ivanić, Kanga, Katai, Dioni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODRŠKA ZA RADOVANA RADAKOVIĆA: Fudbaleri obe ekipe imaju jasnu poruku! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2021

Večiti rivali izašli u majicama posvećenim nekadašnjem čuvaru mreže crno-belih! U 18:00 časova je počeo 165. večiti derbi. Partizan je na svom stadionu dočekao Crvenu zvezdu i rezultat je trenutno 0:0. Fudbaleri obe ekipe su na teren izašli u istim majicama. One su posvećene nekadašnjem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.