REKORD NEZAUSTAVLJIVE LISICE Vardi ispisao istoriju protiv Junajteda!

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORD NEZAUSTAVLJIVE "LISICE" Vardi ispisao istoriju protiv Junajteda!

Nije mnogo vremena bilo potrebno Džejmiju Vardiju da postigne istorijski pogodak. U 24. minutu duela sa Mančester junajtedom, postigao je gol za rekord Premijer lige.

Postao je prvi igrač koji je u 11. uzastopnom nastupu Premijer lige postigao gol, a to je učinuo posle brze akcije u kojoj je izbegao ofsajd zamku i matirao nepomičnog De Heu.

Vardi je prestigao Ruda van Nistelroja koji je u dresu Mančester junajteda napravio niz od deset utakmica, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u toku dve sezone. Vardi je jedinstven po tome što je uspeh ostvario u jednoj sezoni.

Van Nistelroj je imao još jedan veliki golgeterski niz od osam mečeva 2002. godine, kao i Danijel Staridž iz Liverpula (2014). Po sedam su vezali Mark Stejn (Čelsi), Jan Rajt, Emanuel Adebajor, Tjeri Anri (Arsenal) i Alan Širer (Njukasl).
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.