11: Niko kao Vardi, pretekao i Van Nistelroja

Izvor: B92, 28.Nov.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11: Niko kao Vardi, pretekao i Van Nistelroja

Centarfor Lester Sitija Džejmi Vardi ušao je u istoriju Premijer lige, postigavši gol i na 11. uzastopnom meču u nacionalnom šampionatu.

Neverovatni napadač 'Lisica' oborio je tako rekord legendarnog Ruda van Nistelroja, koji je u dresu Mančester Junajteda bio precizan na deset mečeva zaredom u sezoni 2002/2003.

Takođe, Vardi je postigao svog 14 pogodak u sezoni, upravo protiv Junajteda, pa je tako već krajem novembra postao igrač koji je najviše tresao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežu u istoriji Lestera, kada se radi o jednoj sezoni.

Nema sumnje da će se Vardi uskoro naći u nacionalnom timu Engleske, a koliko je značajan za 'Lisice' najbolje oslikava podatak da bi, ako bi se oduzeli njegovi pogoci, tim bio tek 14.

Lester, inače lider Premijer lige, dočekao je u 14. kolu Premijer lige 'Crvene đavole', a Vardi je u 24. minutu doneo vođstvo svom timu, posle sjajno pâsa Kristijana Fuhsa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USPEO JE! Fudbal zaista piše bajke! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015

Džejmi Vardi je ispisao istoriju engleskog fudbala!..Ono što je cela Engleska čekala - desilo se! Džejmi Vardi je ušao u istoriju ostrvskog fudbala sa golom na 11. uzastopnoj premijerligaškoj utakmici čime je srušio rekord Ruda van Nistelroja! Njegov učinak još više dobija na značaju ako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Rekorder Vardi!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

Napadač Lestera oborio je rekord Ruda Van Nistelroja po broju golova na uzastopnim utakmicama...'Lisice' su povele protiv Manečster Junajteda na svom 'King Power' stadionu u derbiju 13. kola Premijer lige, stralac je bio, a ko drugi do Džejmi Vardi...Najboljem strelcu Premijer lige u dosadašnjem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.