RECITE MI, KAKO DA POBEDIM NOVAKA? Šardi TRAŽI pomoć pred meč sa Đokovićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RECITE MI, KAKO DA POBEDIM NOVAKA? Šardi TRAŽI pomoć pred meč sa Đokovićem (FOTO)

Biće to njihov 12. međusobni duel.

Francuski teniser Žeremi Šardi igraće protiv Novaka Đokovića u 2. kolu turnira u Šangaju, a od novinara je zatražio savet kako da pobedi srpskog tenisera.

NEOČEKIVANO: Olga izgubila u kvalifikacijama od teniserke koja je na WTA listi DALEKO od nje (FOTO)

WTA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PEKING: Jubilarna titula za Karolinu Voznijacki (FOTO)

Jeremy Chardy has lost track of how many times he’s lost to Wimbledon and U.S. Open champion Novak Djokovic. It’s a lot. He hopes to change that at Shanghai. https://t.co/SqSGpx4TZF pic.twitter.com/B3XxvaxvvF

— AP Sports (@AP_Sports) October 7, 2018

Šardi će 12. put u karijeri igrati protiv Đokovića, a on je mislio da će im to biti 15. meč. Francuz nema nijednu pobedu protiv Đokovića.

- Nisam pronašao ključ... pa bih probao nešto drugačije, makar me to ubilo. Nije lako verovati u uspeh kada si izgubio toliko mečeva i nikada nisi osvojio set. Način na koji sam igrao nije dao rezultata. Mislim da sam već probao i neke druge stvari. Ako imate neku ideju, saslušaću - rekao je Šardi kroz osmeh.

Đoković je rekao da je Šardi dobar momak i da ga stalno podseća na njihov skor.

- Dobro se slažemo. U prošlosti sam bio dobar u našim mečevima, uspeo sam da neutrališem njegov prvi servis, ali i da steknem prednost kod drugog servisa i pokušao sam da budem konstantan na mojim servisima, da ga šetam po terenu, pošto se ne kreće najbolje. Pokušavam da otkrijem njegove slabosti - rekao je Novak.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Wimbledon,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković - Francuzi 78:10

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2018, 07:35

Naš najbolji teniser u drugom kolu mastersa u Šangaju igra protiv Žeremija Šardija, sa kojim ima skor 11:0. Conga mu naneo šest poraza, ostatak "trikolora" redovne mušterije KADA se na Novakovom putu nađe neki Francuz, pobeda je gotovo zagarantovana. Žeremi Šardi je samo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.