RASULO U PSŽ-U: Mesi je NESREĆAN, Mbape ODLAZI, Nejmara NEĆE niko

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2022, 10:29

RASULO U PSŽ-U: Mesi je NESREĆAN, Mbape ODLAZI, Nejmara NEĆE niko

Raspad sistema.

Činilo se da u raju zvanom PSŽ nema problema, da Parizom teku samo med i mleko. A onda je doša revanš meč 1/8 finala Lige šampiona protiv Reala u Madridu. Karim Benzema je skinuo Svece sa neba i otvorio Pandorinu kutiju.

Mnogo toga ne valja u pariskom gigantu. Prljav veš je počeo da izlazi na videlo. Francuski novinar Romain Molina otkriva da je Lionel Mesi očajan i da želi da napusti tim. Argentinac nije jedini kome se ne ostaje više u Gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetlosti.

Messi is not happy at PSG. ☹️

He doesn't like the project and doesn't have trust in the Manager and this tactics. 👀

Messi doesn't want to leave PSG & wants to continue and prove himself but he isn't happy at the moment. #Messi #PSG #Pochettino #UCL pic.twitter.com/0JuKZSRVLu

— Krrish Smith (@KrrishSmith1) March 13, 2022

- Mesi je nesrećan u Parizu. Ko kaže drugačije, laže. Mesi želi da ode iz PSŽ-a i nije jedini -  otkrio je Molina.

Mesi je prošlog leta stigao u Pariz kao slobodan igrač i dobio je godišnju platu od neverovatnih 35 miliona evra.

- Mesi želi da ode. Mbape odlazi sigurno. S druge strane, klub želi da se reši Nejmara, ali njega zbog velike plate niko ne želi da dovede, pa će ostati. Otići će i trener Maurisio Poketino, sportski direktor Leonardo, kao i predsednik kluba Naser Al-Kelaifi - tvrdi francuski novinar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.