Pun Pionir čeka Monako, Partizan moli navijače da se ponašaju sportski

Izvor: B92, 15.Jan.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pun Pionir čeka Monako, Partizan moli navijače da se ponašaju sportski

Ulaznice za večerašnju utakmicu košarkaša Partizana i Monaka u Evrokupu su rasprodate, saopštili su crno-beli.

Uprava Partizana pozvala je navijače da zbog gužve ranije dođu u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i apelovala da se tokom utakmice ponašanju sportski i da ne ubaciju nikakve predmete u teren.

Utakmica Partizana i Monaka, u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa, igra se večeras od 19 časova u Beogradu.

U drugom kolu uzdali su se u odbranu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je Albu ograničio na samo 66 poena, Monako je iznudio 20 izgubljenih lopti Ritasa. Granica na ukupan broj poena sada je postavljena na 151,5, a tip da će biti manje koševa vredan je kvote 1,85. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Partizan – Monako.

Sve četiri ekipe u Grupi E imaju po pobedu i poraz, a Partizan je prvi zbog bolje koš razlike. Ritas je drugi, Alba je treća, a Monako zauzima četvrto mesto.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KNEŽEVE ČEKA PAKAO PIONIRA: Partizan SAOPŠTIO ono što svi Grobari žele da čuju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019

Meč trećeg kola TOP 16 faze Evrokupa igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić"...Košarkaši Partizana u trećem kolu TOP 16 faze Evrokupa dočekuju Monako (19) u dvorani "Aleksandar Nikolić". Klub iz Humske saopštio je javnosti da u slobodnoj prodaji nema više ulaznica za meč sa Kneževima...EVROKUP:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Monaku prija "Pionir"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2019

Košarkaši Partizana izgubili od Monaka u Beogradu, u 3. kolu TOP 16 faze Evrokupa...Partizan - Monako 68:72 (13:21, 13:19,12:14, 30:18)..Partizan: Jaknović N.12, Pejdž 8, Si 6, Marinković, Gegić, Veličković, Zagorac 7, Renfro, Janković S. 5, Lendejl 14, Gagić, Nikolić 16. Trener: Andrea Trinkijeri..Monako:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.