Monako gost Partizana u Beogradu

Izvor: RTS, 15.Jan.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako gost Partizana u Beogradu

Košarkaški Partizana igraju večeras od 19 časova u Beogradu meč trećeg kola Top16 faze Evrokupa protiv ekipe Monaka. Kretanje rezultata možete pratiti na našem sajtu.
Crno-beli su posle početnog poraza u gostima od Ritasa (80:74), u prošlom kolu odigrali odličan meč >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i na svom parketu savladali berlinsku Albu (78:66), pa će meč sa Monakom biti vrlo bitan za dalji plasman.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri kaže da očekuje dodatni napredak svog tima.
"Pred nama je nova sjajna utakmica Top16 faze Evrokupa pred našim sjajnim navijačima. Monako je veoma solidan tim s fenomenalnim trenerom. Ova utakmica je odlična šansa za nas da ponovo uživamo i pokušamo da još jedom podignemo naš nivo igre", rekao je Trinkijeri.
Ekipa iz Kneževine je već jednom gostovala u glavnom gradu Srbije ove sezone i savladala Crvenu zvezdu u meču grupne faze - 91:75.
Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, a tok istog možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasprodate karte za utakmicu sa Monakom, apel KK Partizan navijačima

Izvor: Beta, 15.Jan.2019

Ulaznice za večerašnju utakmicu košarkaša Partizana i Monaka u Evrokupu su rasprodate, saopštili su crno-beli.Uprava Partizana pozvala je navijače da zbog gužve ranije dodju u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i apelovala da se tokom utakmice ponašanju sportski i da ne ubaciju nikakve predmete u...

Nastavak na Beta...

Trinkijeri: Nadam se da nas više niko neće slati u školu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2019

Propustili su košarkaši Partizana voz za pobedu nad Monakom u Beogradu, ali su posle velikih 20 poena minusa uspeli da iskreiraju dramu i da budu na posed od preokreta i pobede. Međutim neke sitne greške omogućile su gostima iz Kneževine da lakšim putem dođu do pobede. Toga je bio svestan i trener...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.