Prvi poraz Zvezde, ubedljiv trijumf Cedevite u Zagrebu

Izvor: RTS, 26.Jan.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz Zvezde, ubedljiv trijumf Cedevite u Zagrebu

Košarkaši Cedevite savladali su Crvenu zvezde sa 84:68, u 17. kolu ABA lige i naneli crveno-belima prvi poraz u takmičenju.
Zvzeda je dobro počela meč u Zagrebu, imala početnu prednost, ali se Cedevita do poluvremena rezultatski odlepila i na kraju zabeležila ubedljiv trijumf.

Džejkob Pulen je pokrenuo seriju Zagrepčana krajem prve i početkom druge četvrtine, da bi domaćin na poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otišao sa prednošću od 49:33.
Crveno-beli, koji su odigrali daleko najslabiji meč u regionalnoj ligi ove sezone, nisu uspeli u nastavku da uhvate priključak, a Cedevita je u jednom trenutku imala i 29 poena prednosti.

Zvezda je u poslednjoj četvrtini smanjila prednost rivala, ali nije izbegla prvi poraz u sezoni, dok je Cedevita zabeležila 12. trijumf u takmičenju.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Pulen sa 15 poena, dok je Kobs dodao 14.
U ekipi Zvezde Ognjen Dobrić je postigao 17, a Dušan Ristić 12 poena.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA - Prvi poraz, Zvezda još i dobro prošla!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019

Crvena zvezda je u veoma lošoj formi, nakon poraza od Valensije, poražena je i u Zagrebu...Zaboleo je Crvenu zvezdu poraz od Valensije na svom terenu...Danas je ekipa Milana Tomića odigrala verovatno najslabiju utakmicu od početka sezone, poražena je na gostovanju Cedeviti rezultatom 84:68...Dobro...

Nastavak na Sportske.net...

Cedevita nanela prvi poraz Zvezdi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019

Košarkaši Milana Tomića doživeli su prvi poraz u 17. kolu ABA Lige. Cedevita je bila odlična pred svojom publikom u Zagrebu i lako je slavila 84:68. Pogledajte hajlajtse!

Nastavak na Mondo...

Košarkaši Vojvodine zaustavili Dunav

Izvor: Radio 021, 27.Jan.2019, 13:04

Košarkaši Vojvodine pobedili su Dunav iz Starih Dobanovaca rezultatom 89:75, u 18. kolu Košarkaške lige Srbije...Ovom pobedom Novosađani su prekinuli četvorogodišnji post kada su u pitanju zvanični susreti sa Dunavom. "Preplivavši" Dunav košarkaši Voše došli su do značajnih bodova u borbi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.