Prvi poraz Radonjića na klupi Bajerna, Jović blizu dabl-dabla

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz Radonjića na klupi Bajerna, Jović blizu dabl-dabla

Košarkaši Bajern Minhena pretrpeli su prvi poraz od kad ih je preuzeo Dejan Radonjić, pošto su izgubili od Fraport Skajlajnersa (75:69).

Fraport je pobedom izjednačio na 1-1 u seriji prve runde plej-ofa, pa se serija opet vraća u Minhen (igra se na tri dobijene).

Ekipa iz Frankfurta vodila je gotovo ceo meč, u drugom poluvremenu imali su i +12, te su meč mirno priveli kraju.

U Bajernu najefikasniji bio je Džered Kaningem sa 14 poena, Stefan Jović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao je devet poena i isto toliko skokova, Vladimir Lučić dodao je osam poena, a bivši centar crveno-belih Majk Cirbes šest poena i osam uhvaćeih lopti.

Kod domaćina čak šest igrača bilo je dvocifreno. Bonga i Morison imali su deset, Haf 11, Robertson 12, Zibert 13 i Skrab 15 poena.

Radonjiću je ovo bio prvi poraz posle devet uzastopnih trijumfa od kako je došao na klubu Bajerna, prvog kluba posle odlaska iz redova aktuelnog šampiona Srbije.

Treći meč serije igra se 12. maja u Minhenu, sa početkom od 20:30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.