Prvi kandidat već odjavio Azure, ovo je favorit za posao!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi kandidat već "odjavio" Azure, ovo je favorit za posao!

Neće biti nimalo lako, niko neće vruć krompir...

Italija užurbano traži selektora, nemaju nameru dugo da čekaju, ali izgleda da je prva želja nemoguća misija.

Kako se priča, Karlo Anćeloti i pored pritiska nacije ne želi klupu, ima potpuno druge planove.

Naime, Italijan je odbio i ponude iz Kine i neće raditi do leta, čeka da se oslobodi neka klupa u Premijer ligi. Veruje se da bi nekoliko mesta moglo da bude upražnjeno, pre svih ono u Čelsiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Anćeloti veruje da bi dobio ponovo šansu u klubu u kome je u prvoj sezoni osvojio duplu krunu, a onda popio otkaz naredne sezone.

Pa da li bi to značilo da bi Antonio Konte mogao da se vrati među "Azure"?

Nikako, on je napustio savez uz svađu sa čelnicima, nisu mu isplatili dogovoreni novac i čitava priča je završila na sudu. Ni on nema ambiciju da vodi Italiju, a što se tiče Maksa Alegrija, u današnjim medijima pojavili su se komentari novinara da će Juventus učiniti sve da minira savez i da ni u kom slučaju neće dopustiti Alegriju da postane selektor.

Pad Italije - Car je go u zemlji najboljih krojača na svetu! https://t.co/QFf1cNH1I7

— Sportske.net (@sportske) 14. новембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mojesov prvi potez na klupi "Čekićara"

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Prema pisanju engleskih medija, "Galeb" bi mogao da "sleti" na "Olimpijski stadion"...Slaven Bilić je nakon serije slabih rezultata dobio otkaz u redovima Vest Hema, kap koja je prelila čašu bio je poraz od Liverpula u Londonu sa 4:1...Na mestu šefa struke nasledio ga je iskusni Dejvid Mojes, koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.