Prvi dan crno-belih u Krasnodaru, Trifunović se uželeo parketa, Tomas poručuje: Nismo još gotovi (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi dan "crno-belih" u Krasnodaru, Trifunović se uželeo parketa, Tomas poručuje: "Nismo još gotovi" (video)

Košarkaši Partizana sutra od 18h igraju pretposljednji meč prve faze Evrokupa.

"Crno-beli" su obezbedili jednu od prve dve pozicije, u poslednja dva kola će se sa Venecijom boriti za prvo mesto u grupi.

Igraju u pretposlednjem kolu protiv Lokomotive Kubanj u Krasnodaru, danas su stigli u Rusiju, a na "Youtube" kanalu košarkaškog kluba Partizan prikazan je i kako je protekao prvi dan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << srpske košarkaše na gostovanju.

Pored detalja iz samog grada, kao i iz svlačionice i same dvorane u Krasnodaru, kratko je za medije govorio i mladi bek "crno-belih" Uroš Trifunović.

"Lokomotiva se bori za prolaz dalje, mi smo obezbedili taj prolaz, naravno, oni će igrati da pobede i mi isto, nama ta utakmica zavisi da li smo prvi ili drugi, njima za prolaz, tako da, biće zanimljivo", rekao je Trifunović.

Dodao je i da mu je prijala pauza i da se uželeo parketa, kao i da je to što je Lokomotiva, koja je pre početka takmičenja slovila za favorita, u situaciji da se bori za prolaz dalje samo pokazatelj da u Evrokupu ima puno dobrih ekipa.

Za kraj je Rašon Tomas kratko poručio pred sutrašnji susret u Krasnodaru: "Nismo još gotovi".

Kako je protekao prvi dan košarkaša Partizana u Krasnodaru pogledajte u nastavku.


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan u Krasnodaru doživeo treći poraz u Evrokupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019

Košarkaši Partizana poraženi su večeras od Lokomotive u Krasnodaru sa 83:76 (27:19, 18:21, 22:26,16:10), u 9.kolu grupe B Evrokupa...Ovo je crno-belima treći poraz u takmičenju, uz šest pobeda, dok je Lokomotiva došla do skora od 4-5...Najefikasniji u timu Partizana, koji je u prethodnom kolu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Partizan protiv Lokomotive u Krasnodaru

Izvor: RTS, 11.Dec.2019

U utakmici devetog kola Evrokupa, košarkaši Partizana igraju u Krasnodaru protiv Lokomotive. Utakmica je na programu od 18 sati. . Partizan je već obezbedio drugo mesto u grupi i plasman u narednu fazu takmičenja, ali to...

Nastavak na RTS...

PREVALILI 1350 KILOMETARA DA BODRE PARTIZAN: Navijači CSKA u Krasnodaru pružaju podršku crno-belima protiv Lokomotive

Izvor: Kurir, 11.Dec.2019

Košarkaši Partizana imaju podršku i protiv Lokomotive Kubanj u Krasnodaru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.