Zvezda se sprema za meč odluke! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se sprema za meč odluke! (foto)

Fudbaleri srpskog šampiona odradili trening na stadionu u Pireju.

Sutra od 21h će se odigrati i poslednji mečevi grupne faze Lige šampiona, a Crvena zvezda će se sa ekipom Olimpijakosa boriti za treće mesto u grupi i plasman u Ligu Evrope.

"Crveno-beli" imaju dva boda više od grčkog kluba, pa je srpskom šampionu za proleće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Evropi potreban samo remi.

Fudbaleri su danas stigli u Atinu, a odradili su i prvi trening na stadionu "Karaiskakis", pogledajte kako je to izgledalo.

Trening na Karaiskakisu! 🔴⚪ 💪

🔴 ⚪ #fkcz pic.twitter.com/whipKnXoWI

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) December 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prvi dan "crno-belih" u Krasnodaru, Trifunović se uželeo parketa, Tomas poručuje: "Nismo još gotovi" (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019

Košarkaši Partizana sutra od 18h igraju pretposljednji meč prve faze Evrokupa..."Crno-beli" su obezbedili jednu od prve dve pozicije, u poslednja dva kola će se sa Venecijom boriti za prvo mesto u grupi...Igraju u pretposlednjem kolu protiv Lokomotive Kubanj u Krasnodaru, danas su stigli u Rusiju,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.