Prvenac Ronalda u dresu Juventusa! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenac Ronalda u dresu Juventusa! (video)

Navijači "Stare dame" čekali samo osam minuta da Portugalac "proradi".

Neka se spreme golmani širom Serije A - Kristijano Ronaldo je "upalio mašinu"!

Juventus tradicionalno već godinama igra prijateljsku utakmicu protiv Primavere, svog omladinskog tima.

To je prava prilika i da se prikažu trofeji osvojeni iz prethodne sezone, ali i da se oseti duh zajedništva zajedno sa navijačima i svim strukturama kluba.

Trening centar je bio prepun jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su svi želeli da vide Ronalda prvi put u akciji kao igrača Juvea, a nisu dugo čekali na njegov prvenac.

Već u osmom minutu igre, Portugalac je dobio loptu sa desne strane, povukao je prema golu i rutinski savladao čuvara mreže.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luda Juventusoa žurka! Ronaldov gol na debiju, navijači poludeli za Portugalcem, Dibala dao dva komada (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2018

Kristijano Ronaldo je stigao! Navijači Juventusa prvi put su ga videli na terenu u dresu Stare dame, a Portugalac im je odgovorio golom u tradicionalnom prijateljskom duelu sa B timom u mestu Vilar Perosa. Meč je, opet tradicionalno, prekinut u pre 90 minuta, kada su navijači utrčali na teren kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.