Predsednik Juventusa ima ogromna očekivanja, ovo su njegovi zahtevi!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Juventusa ima ogromna očekivanja, ovo su njegovi zahtevi!

Juventus je odradio fantastičan posao u ovom prelaznom roku, a predsednik ne krije ciljeve u narednoj sezoni.

Juventus je uspeo da izazove potrese na fudbalskoj pijaci, uspeli su da dovedu najboljeg igrača na svetu, Kristijana Ronalda, a pored njega doveli su još Kansela, Emrea Čana i vratili Bonućija iz Milana.

Predsednik Juventusa, Andrea Anjeli je pričao o mogućnostima ovog tima. Naime, Alegrijev tim je igrao tradicionalnu prijateljsku utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Vilar Perosi, a u pitanju je Juventusov tim A protiv juniorskog tima B.

"Pre početka utakmice, dve važne stvari: mislim da bi trebalo da aplaudiramo Matuidiju jer je osvojio Mundijal, a moramo i da nagradimo aplauzom našeg novog kapitena, a to je Kjelini", započeo je govor Anjeli.

"Još jednom, počastvovan sam što sam ovde, ovo je vrlo bitan događaj, pre vas ovde su prolazili Čarls, Sivori, Platini, Zidan, Bađo, Del Pjero... Svi velikani Juventusa su bili ovde i igrali na ovom terenu, sada je na vama da ostvarite ciljeve.







Biće ovo teška godina, godina u kojoj pokušavamo da ispunimo naše snove. Liga šampiona mora da bude cilj ove godine. Moramo da osvojimo Ligu šampiona, Skudeto i italijanski kup.







Kako bi ostvarili ovaj cilj morate da radite na sebi iz dana u dan kako bi na kraju godine osvojili priznanja. Biće ovo ekstremno teška godina, prepuna strasti i jedva čekam da počne", bio je jasan predsednik Juventusa.

Anjeli i Alegri znaju kakav tim imaju, kao i to da su bez Ronalda bili dva puta na korak od osvajanja Lige šampiona, a sada sa njim u timu, to mora da bude prioritet.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.