Prva odluka VAR tehnologije u Premijer ligi – poništen gol Mančester sitija VIDEO

Izvor: B92, 10.Avg.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva odluka VAR tehnologije u Premijer ligi – poništen gol Mančester sitija VIDEO

U drugom meču prvog kola Premijer lige po prvi put u njenoj istoriji korišćena je VAR tehnologija, pa je treći pogodak Mančester sitija poništen zbog ofsajda.

Fudbaleri Mančester sitija posle 58 minuta fudbala vode protiv Vest Hem junajteda sa 2:0, a samo zbog VAR tehnologije ta prednost nije uvećana.

Kod akcije za postizanje trećeg pogotka za Siti koji je Gabrijel Žezus postigao na asistenciju Rahima Sterlinga nije sve bilo čisto i uz pomoć VAR tehnologije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosuđena je ofsajd pozicija i gol je poništen, što je obradovalo sve fanove Vest Hem junajteda.

Istorija je ispisana, ovo je bio prvi slučaj u Premijer ligi da se koristila VAR tehnologija i čitavu situaciju možete videti OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.