Prva najava krimi-drame The Irishman sa De Nirom i Al Paćinom (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva najava krimi-drame "The Irishman" sa De Nirom i Al Paćinom (VIDEO)

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman) u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Priča "The Irishman" bazirana je na knjizi "I Heard You Paint Houses" autora Čarlsa Branta u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao fantastični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Martin Skorseze.

Ovo će biti najskuplji Skorseseov film do sada s obzirom da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Naime, De Niro će za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu "The Curious Case of Benjamin Button".

De Niro u filmu tumači ulogu Širana, plaćenog ubicu koji radi za mafiju. On je najverovatnije povezan sa ubistvom Hofe kojeg glumi Paćino.

Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Koza Nostra organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg glumi Harvi Kajtel, prenosi portal Klix.ba.

"The Irishman" je u potpunosti producirao Netflix, a film će premijerno biti prikazan na jesen ove godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Niro, Paćino, Kajtel, Peši, Kanavale i "novi" Skorseze

Izvor: B92, 28.Feb.2019

Pojavila se prva kratka najava dugo očekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman) u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta de Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džoa Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Nastavak na B92...

Prva najava Skorsezeove krimi-drame "Irac" sa De Nirom

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2019

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman), u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.