Protiv Voždovca da overimo titulu

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 20:40

"Protiv Voždovca da overimo titulu"

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Sakić smatra da je Napredak bio težak i nezgodan rival u meču Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića su slavili u Kruševcu rezultatom 1:0, golom Ohija u 33. minutu.

"Najvažnije od svega je da smo osvojili tri boda. Nije lako, bilo je jako teško. Bila je ovo takmičarska, jaka utakmica. Naišli smo na protivnika koji je igrao čvrsto, odgovorno. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ovako igrali u ostalim utakmicama, osvojili bi više bodova. Imamo poslednju utakmicu protiv Voždovca da overimo titulu", rekao je Sakić za "Arenasport".

Trener Napretka Zoran Milinković žali za nesrećno primljenim pogotkom.

"Naravno ne prija poraz, ali mislim da smo u dobrom delu utakmice bili dostojan rival, delovali dobro, tražili neke svoje momente. Nisam baš najbolje video situaciju kod gola. Mislim da je bio nespretan i nesrećan. To su okolnosti, za našu ekipu još više iskustva. Čestitam Zvezdi na pobedi", rekao je Milinković.

Zvezda u poslednjem kolu dočekuje Voždovac, dok će Napredak gostovati Čukaričkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sakić: Protiv Voždovca proslava titule

Izvor: Danas, 16.Maj.2022, 00:23

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Sakić izjavio je da je Napredak prikazao dobru igru u meču u kojem su crveno-beli pobedili (1:0) u duelu 36. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.