Protiv Australije NAJBOLJA Srbija

Izvor: Mondo, 22.Jun.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Protiv Australije NAJBOLJA Srbija"

Pomoćni trener vaterpolista Srbije i reprezentativci složni u oceni da u polufinalu Svetske lige moraju da odigraju na maksimumu

Vaterpolisti Srbije odradili su dobar posao u Svetskoj ligi, pošto su ubedljivo pobedili Kanadu (20:5) I obezbedili plasman u polufinale, gde će im rival biti Australija.

Vladimir Vujasinović, pomoćni trener reprezentacije, rekao je da je razlika između dva tima bila velika.

"Ova utakmica je trebalo da se odigra na najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << način, da budemo koncentrisani od početka da bismo mogli da rasporedimo snagu, jer nas očekuju teške utakmice i da što svežiji dočekamo te mečeve", rekao je Vujasinović.

Izabranike Dejana Savića danas od 15 časova očekuje duel sa Australijom, sa kojom su već odmerili snage u prvom kolu.

"Znamo dobro protivnika, trenirali smo s njima pred Svetsku ligu. Znamo kako da odigramo i znamo da će biti teška utakmica. Moramo da odigramo možda najbolju utakmicu na turniru", zaključio je Vujasinović.

Gojko Pijetlović očekuje drugačiju utakmicu od one na otvaranju Svetske lige.

"Očekujemo dosta težu utakmicu od prve. Australija nije za potcenjivanje, došli su sa ozbljnim namera. Mi moramo da pristupimo maksimalno ozbiljno. Daćemo sve od sebe, znamo zbog čega smo ovde", naveo je Pijetlović.

Mladi vaterpolista Nikola Jakšić rekao je da je meč protiv Kanade bio iznenađujuće lak, ali da ih polufinalu čeka teži zadatak.

"Nismo očekivali ovako rezultatski laku utakmicu. Protiv Australije ćemo dati svoj maksimum. Nadam se da ćemo biti bolji i da ćemo pobediti i osvojiti Svetsku ligu", rekao je Jakšić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.