Delfini znaju recept za uspeh protiv Australije!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" znaju recept za uspeh protiv Australije!

Pomoćni trener vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović rekao je posle večerašnje pobede nad Kanadom u četvrtfinalu Svetske lige da je imperativ bilo da ekipa na najvišem nivou odigra meč, kako bi se što bolje pripremila za završnicu takmičenja.

"Razlika između dva tima je velika, tako da ovakve utakmice treba da se odigraju na najbolji mogući način... U stvari, trebalo je da da budemo koncentrisani od samog početka kako bismo mogli da rasporedimo snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za predstojeće dve veoma važne utakmice", rekao je Vujasinović novinarima posle meča.

Srbija je večeras u Beogradu sa 20:5 pobedila Kanadu u četvrtfinalu Svetske lige.



"Za 17 sati igramo protiv Australije. Znamo dobro protivnika, trenirali smo s njima uoči ovog turnira. Znamo kako treba da odigramo. Čeka nas izuzetno teška utakmica, jer su oni podigli nivo igre od početka turnira do sada. Moramo da igramo najbolju utakmicu na turniru da bismo prošli dalje"
, rekao je Vujasinović.

Vaterpolisti Srbije će sutra od 15 sati igrati protiv Australije u polufinalu Svetske lige, a golman Gojko Pijetlović da će ekipa tom meču pristupiti "sve snage".



"Ponovo isti protivnik. Očekujem dosta težu utakmicu nego u prvom delu takmičenja. Videli smo tada pre velikog prekida da Australija nije za potcenjivanje i da je ovde došla s namerama. Moramo biti maksimalno ozbiljni, što smo pokazali i danas protiv Kanade. Koncentrisati se od samog početka i dati sve od sebe ako želimo dalje. Videćemo vremenske prilike, ali to ne sme da nas poremeti. Znamo zašto smo ovde i idemo sve snage"
, rekao je Pijetlović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.